Vaste doelgroep

Een vaste doelgroep is handig als de URL-structuur van uw website geen ruimte biedt om doelgroepen te definiëren op basis van specifieke URL's of URL-patronen.

Gebruiken met:

• iFrames
  • Pagina's waarvan de URL geen unieke identificatiecodes bevat
  • Bepaalde container tags
  • Volg conversies

Een vaste doelgroep maken

1. Ga naar uw tabblad Doelgroep.

2. Klik op Nieuwe doelgroep en stel Doelgroeptype in op URL bezocht.
  3. Vul uw Doelgroepnaam in en klik op ID kopiëren naar klembord. Er wordt nu een unieke alfanumerieke ID gegenereerd die moet worden gebruikt als tijdelijke aanduiding voor de URL-regel.

4. Plak uw ID in het veld 'URL'.

5. Vul de resterende velden in en klik op Opslaan.

Bereid het script voor

Hieronder staat het script dat u nodig hebt om de pagina's die u kiest aan uw vaste doelgroep te koppelen. Werk de doelgroeppixel bij door de segment_ID tussen dubbele aanhalingstekens te vervangen door de unieke ID die we voor u hebben gegenereerd.

Activeer de doelgroeppixel

Voeg de doelgroeppixel toe aan de broncode van uw gekozen pagina's, direct na uw AdRoll-pixel maar voor de </body>-tag.

Conversies met vaste doelgroepen meten

Als u de doelgroep-pixel wilt gebruiken om uw conversiepagina aan uw conversiedoelgroep vast te koppelen, selecteer dan Dit is een conversiedoelgroep.