Uw AdRoll-pixel activeren op Magento

Instructies voor Magento 1:

1. Meld u aan op uw Magento-account en klik op het tabblad Systeem .

2. Selecteer Configuratie.

3. Op het tabblad Algemeen selecteert u Design.

4. Selecteer de Voettekst en plaats de pixel in het tekstveld Allerlei HTML*.

5. Klik op Configuratie opslaan om de plaatsing te bevestigen.

*Er kunnen meerdere javascript-tags in dit vak worden geplaatst, dus als u al aangepaste code hebt ingevoegd, moet u gewoon zorgen dat u een spatie plaatst tussen de AdRoll-pixel en eventuele andere uitbreidingscodes die eromheen staan.