AdRoll activeren op Magento 1.x

Deze extensie ondersteunt momenteel alleen Magento versie 1.x

AdRoll is geïntegreerd in Magento om te voorkomen dat gevulde winkelwagentjes worden verlaten en om te zorgen dat uw verkoop (conversies) stijgt. Koppel uw Magento 1.x-winkel met uw AdRoll-account en voer campagnes uit in uw uitgebreide inventaris, zonder dat u hoeft te kunnen programmeren.

Installeer de extensie voor Magento en u krijgt toegang tot onze krachtige dynamische advertenties en onze engine voor productaanbevelingen.

Functies

• Tag uw website
    • Hiermee wordt de AdRoll-pixel op alle pagina's van uw Magento-winkel geplaatst.
  • U krijgt toegang tot goed presterende dynamische advertenties
    • Genereert een productfeed, zodat u dynamische advertenties kunt gebruiken.
  • Maak basisdoelgroepen
    • Maak doelgroepen waarop u zich kunt richten, afhankelijk van de manier waarop bezoekers uw Magento-winkel gebruiken.
  • Schakel het tracken van conversies en rendement in
    • Trackt elke aankoop van klanten en geeft de variabelen van de klant door (bijv. aankoopwaarden, bestelling-id) zodat u het rendement kunt tracken voor uw AdRoll-campagnes.

Hoe installeren

1. Log in bij AdRoll.

2. Selecteer Download extensie.

Als u al een campagne hebt gelanceerd of als u dit niet ziet, kunt u deze stappen hier bekijken.

3. Selecteer Magento-extensie installeren om toegang te krijgen tot uw Magento Connect Manager.

Als u de Magento Connector Manager niet gebruikt, kunt u ook de pakketbestanden direct naar uw FTP uploaden en doorgaan naar stap 5.

4. Upload het pakket naar het gedeelte Direct package file upload (Directe upload van pakketbestand) van Magento en selecteer vervolgens Upload.

5. Keer na de installatie terug naar het AdRoll-dashboard en selecteer Koppelen met Magento.

6. Selecteer het AdRoll-profiel waaraan u uw Magento-winkel wilt koppelen.

7. Terug in uw Magento-beheerscherm kunt u de Magento-winkel selecteren waaraan u wilt koppelen. Selecteer vervolgens Doorgaan.

8. U wordt teruggeleid naar AdRoll en u kunt uw eerste campagne starten.

Handmatige installatie

Let op, u krijgt alleen toegang tot dynamische advertenties als u de extensie installeert volgens de bovenstaande instructies.

1. Meld u aan op uw Magento-account en klik op het tabblad Systeem .

2. Selecteer Configuratie.

3. Op het tabblad Algemeen selecteert u Design.

4. Selecteer de Voettekst en plaats de pixel in het tekstveld Diverse HTML*.

5. Klik op Configuratie opslaan om de plaatsing te bevestigen.

*Er kunnen meerdere javascript-tags in dit vak worden geplaatst, dus als u al aangepaste code hebt ingevoegd, moet u gewoon zorgen dat u een spatie plaatst tussen uw AdRoll-pixel en eventuele andere uitbreidingscodes die eromheen staan.