AdRoll activeren op Magento 1.x

Deze extensie ondersteunt momenteel alleen Magento versie 1.x

AdRoll is geïntegreerd in Magento om te voorkomen dat gevulde winkelwagentjes worden verlaten en om te zorgen dat de verkoop (conversies) van uw Magento-winkel stijgt. In enkele minuten tijd kunt u uw Magento-winkel met een AdRoll-account koppelen en campagnes uitvoeren in uw uitgebreide inventaris zonder dat u hoeft te kunnen programmeren.

Als u de extensie voor Magento installeert, krijgt u zonder extra te betalen toegang tot onze krachtige dynamische advertenties en onze engine voor productaanbevelingen.

Functies:

• Tagt uw website
    • Plaatst de AdRoll-pixel op alle pagina's van uw Magento-winkel.
  • Geeft toegang tot goed presterende dynamische advertenties
    • Genereert een productfeed, zodat u dynamische advertenties kunt gebruiken.
  • Creëert belangrijke doelsegmenten
    • Maak doelgroepen waarop u zich kunt richten, afhankelijk van de manier waarop bezoekers uw Magento-winkel gebruiken.
  • Maakt het mogelijk om conversies en rendement te tracken
    • Trackt elke aankoop van klanten en geeft de variabelen van de klant door (bijv. aankoopwaarden, bestelling-id) zodat u het rendement kunt tracken voor uw AdRoll-campagnes.

Instructies voor de installatie:

1. Log in op het AdRoll-dashboard

2. Selecteer Extensie downloaden om te beginnen met de download van het installatiepakket

3. Selecteer Magento-extensie installeren om toegang te krijgen tot uw Magento Connect Manager*

*Als u de Magento Connector Manager niet gebruikt, kunt u ook de pakketbestanden direct naar uw FTP uploaden en doorgaan naar stap 5.

4. Upload het pakket naar het gedeelte Direct package file upload (Directe upload van pakketbestand) en selecteer vervolgens Upload

5. Keer na de installatie terug naar het AdRoll-dashboard en selecteer Koppelen met Magento

6. Selecteer het AdRoll-profiel waarmee u uw Magento-winkel wilt koppelen

7. Dit brengt u naar uw Magento-beheerscherm. Daar kunt u de Magento-winkel selecteren waarmee u wilt koppelen. Selecteer vervolgens Doorgaan

8. U wordt teruggeleid naar het AdRoll-dashboard en u kunt uw eerste campagne starten!

Instructies voor de handmatige instelling:

Let op, u krijgt geen toegang tot dynamische advertenties als u de extensie niet installeert volgens de bovenstaande instructies.

1. Meld u aan op uw Magento-account en klik op het tabblad Systeem .

2. Selecteer Configuratie.

3. Op het tabblad Algemeen selecteert u Design.

4. Selecteer de Voettekst en plaats de pixel in het tekstveld Allerlei HTML*.

5. Klik op Configuratie opslaan om de plaatsing te bevestigen.

*Er kunnen meerdere javascript-tags in dit vak worden geplaatst, dus als u al aangepaste code hebt ingevoegd, moet u gewoon zorgen dat u een spatie plaatst tussen de AdRoll-pixel en eventuele andere uitbreidingscodes die eromheen staan.