Uw betaalgegevens bijwerken of verwijderen

U kunt uw betaalgegevens altijd aanpassen door in "instellingen" naar "Facturatiegegevens" te gaan.

Hoe wijzig ik mijn betaalmethode?

Om uw betaalmethode te wijzigen, gaat u naar "Facturatiegegevens".

1. Click "Add Payment Method" in the top right corner.

2. Vul uw naam en facturatieadres in.

3. Voeg een nieuwe creditcard of PayPal-account in.

4. Click "Make Default Payment Method" to make it your main payment method you would like to use moving forward. Any other payment methods on your account will be used as backup in case the default fails.

Hoe verwijder ik betaalmethodes?

We need to have at least one payment method on file if you've launched a campaign. To remove payment methods, click "Remove".

Het verwijderen van een betaalmethode betekent dat deze niet meer gebruikt kan worden als back-up. Wij raden aan om minstens één andere betaalmethode op te geven als back-up om elke onderbreking in de campagneactiviteit te vermijden.