Uw betaalgegevens bijwerken of verwijderen

U kunt uw betalingsgegevens op elk moment bijwerken via Instellingen > Factureringsgegevens.

Uw betaalmethode wijzigen

1. U kunt uw betaalmethode wijzigen in Factureringsmethode.

2. Klik opBetaalmethode toevoegen.

3. Vul uw naam en factuuradres in.

4. Voeg een nieuwe creditcard of PayPal-account in.

5. Klik op Standaardbetaalmethode maken om het uw belangrijkste betaalmethode te maken die u voortaan wilt gebruiken. Alle andere betaalmethodes in uw account zullen gebruikt worden als back-up in geval de standaardbetaalmethode niet werkt.

Verwijderen van betaalmethodes

We moeten ten minste één betaalmethode geregistreerd hebben als u een campagne heeft gelanceerd. Om betaalmethodes te verwijderen, klikt u op Verwijderen.

Het verwijderen van een betaalmethode betekent dat deze niet meer gebruikt kan worden als back-up. Wij raden aan om minstens één andere betaalmethode op te geven als back-up om elke onderbreking in de campagneactiviteit te vermijden.