Betalingsgegevens bijwerken

U kunt uw betalingsgegevens op elk moment bijwerken via Instellingen > Factureringsgegevens.

Uw Standaard betaalmethode is de betaalmethode waarmee al uw facturen worden betaald.

Uw betaalmethode wijzigen

Om uw betaalmethode te wijzigen:

1. Klik op Instellingen in het navigatiemenu links.

2. Klik op Betaalmethoden  bij Factureren.

3. Klik op Toevoegen.

4. Vul uw Facturatiegegevens in.

5. Voeg een nieuwe creditcard of PayPal-account in.

6. Klik op Toevoegen.

Betaalmethodes verwijderen

We moeten ten minste één betaalmethode geregistreerd hebben als u een campagne heeft gelanceerd. Om betaalmethodes te verwijderen, klikt u op X. Indien de optie X niet op uw dashboard wordt weergegeven, betekent dit dat er slechts één betaalmethode is voor de facturatie-account. Verwijderen wordt pas zichtbaar als de betaalmethode wordt vervangen.

Het verwijderen van een betaalmethode betekent dat deze niet meer gebruikt kan worden als back-up. Wij raden aan om minstens één andere betaalmethode op te geven als back-up om elke onderbreking in de campagneactiviteit te vermijden.

U vindt hier meer uitleg over uw facturatiegeschiedenis.