Betalen met PayPal

Als u een PayPal-account heeft dan kunt u deze als hoofdbetaalmiddel instellen.

1. Ga naar FactureringsinformatieInstellingen.

2. Klik opBetaalmethode toevoegen.

3. Geef uw facturatiegegevens in. Nadat u de juistheid van de informatie gecontroleerd heeft, klik op Volgende.

4. Selecteer PayPalVolgende.

5. Een PayPal aanmeldingsportal zal verschijnen. Voer uw PayPal-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op Aanmelden.

6. Akkoord om uw AdRoll- en PayPal-accounts te koppelen.

Door te klikken op Akkoord keurt u vooraf betalingen goed van uw PayPal-rekening om uw AdRoll-campagnes te betalen. U wordt niets in rekening gebracht totdat u een campagne lanceert en deze goedgekeurd is door AdRoll. AdRoll krijgt geen directe toegang tot uw betalingsinformatie of opties; dit wordt volledig beheerd op uw PayPal-rekening.

Als dit de enige beschikbare betaalmethode is op uw dashboard, zal uw PayPal-rekening automatisch als standaard aangeduid worden. In alle andere gevallen klik op Standaard betaalmethode maken om van Paypal uw standaard betaalmethode te maken.

Wijzigen van uw financieringsbron op PayPal

Om uw financieringsbron voor AdRoll te wijzigen, logt u in op uw PayPal-account en volgt u deze stappen:

1. Klik op het tandwiel-icoontje Instellingen.

2. Klik op BetalingsinstellingenVooraf goedgekeurde betalingen.

3. Onder de kolom Verkoper klikt u op AdRoll, Inc.

4. Onder de sectie Financieringsbron kunt u de back-up financieringsbron Veranderen.

5. Kies de gewenste financieringsbron en klik op Opslaan.