Betalen met PayPal

Een Paypal-account toevoegen via "Facturatiegegevens" in "Instellingen"

PayPal-gebruikers kunnen betalen met PayPal. Nieuw bij PayPal? Lees meer en maak een account aan op PayPal.com.

1. Klik op "Betaalmethode toevoegen".
2. Voer uw facturatiegegevens in. Nadat u de juistheid van deze gegevens heeft gecontroleerd, klikt u op “Volgende”.
3. Selecteer “PayPal”. Klik op “Volgende” om te bevestigen.

4. Er zal een PayPal-loginportal verschijnen. Voer uw PayPal-gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op “Inloggen”.
5. Klik op “Akkoord” om uw AdRoll- en PayPal-accounts te koppelen.

If this is the only payment method available on your dashboard, your PayPal account will automatically be marked as default. Otherwise, click "Make Default Payment Method" to make Paypal your default payment option.

AdRoll bills on an upfront weekly system. Click here for more information.

Waarmee ga ik akkoord?

Door te klikken op "Akkoord" keurt u vooraf betalingen goed van uw PayPal-rekening om uw AdRoll-campagnes vanaf uw PayPal-rekening te financieren. Er wordt niets bij u in rekening gebracht.tot u een campagne lanceert en deze is goedgekeurd. AdRoll krijgt geen directe toegang tot uw betaalgegevens of opties; deze wordt volledig bewaard en beheerd in uw PayPal-rekening.

How do I change my funding source on PayPal?

Als u PayPal gebruikt, worden de betalingen beheerd in uw PayPal-account. Om uw financieringsbron voor AdRoll te wijzigen, logt u in op uw PayPal-account en volgt u deze stappen:

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van uw PayPal-dashboard voor toegang tot de instellingen.

2. Klik onder "Betalingsinstellingen" op "Vooraf goedgekeurde betalingen".
3. Onder de kolom "Handelaar" zoekt u naar en klikt u op “AdRoll, Inc.”

4. Onder het gedeelte Financieringsbron , "Wijzig" uw back-up financieringsbron.

5. Selecteer de gewenste financieringsbron en klik op “Opslaan”.

Mocht PayPal in de toekomst niet in staat zijn om de rekening te betalen met uw bestaande PayPal-saldo, dan zal het de gespecificeerde back-upfinancieringsbron gebruiken.