Geavanceerde opties voor conversies meten in Magento

Opmerking: als u de Magento 1.x-extensie gebruikt, hebt u dit al ingeschakeld en hoeft u deze stappen niet te voltooien.

Wegens de verschillende versies en aanpassingen aan de Magento-software kunnen de hierna uitgelegde stappen lichtjes verschillen. Indien u enig verschil vindt, raadpleeg Magento’s documentatie of klantendienst.

1. Controleer of uw AdRoll-pixel in het Miscellaneous HTML-gedeelte in uw Magento Admin Panel staat.
  2. In de map met uw Magento-bestanden zoekt u het bestand met het pad /app/design/frontend/default/yourskinname/template/checkout/success.phtml. Er bestaan meerdere ‘success.phtml’- bestanden in de hoofdmap, dus zorg ervoor dat u het juiste vindt.
  3. Open het bestand in een tekstverwerker en voeg de volgende php- en javascript-code toe op een plaats waar deze de code die al in het bestand zit niet hindert.

Na het afronden van deze stappen, begint het overzicht van de conversie-inkomsten op uw dashboard te verschijnen.