Vereisten voor landingspagina's

Landingspagina's kunnen de aandacht vestigen op een bepaald product of een bepaalde dienst, of uw specifieke boodschap aanpassen aan uw advertentiecampagne. Wanneer een bezoeker op uw advertentie klikt, moet de landingspagina op uw website:

• Voldoende verbondenheid met uw merk uitstralen. Duidelijk verband houden met de inhoud van uw landingspagina.

• Een koppeling bevatten naar de startpagina en het privacybeleid van uw website.

• De voorwaarden van de aanbieding duidelijk en volledig vermelden indien uw landingspagina een uniek aanbod bevat dat niet beschikbaar is op uw website.

• Alleen beweringen bevatten die gecontroleerd kunnen worden.

• Persoonlijke gegevens verzamelen en doorgeven via een beveiligde server (https://).