Persoonlijke gegevens

U kunt uw persoonlijke accountinstellingen beheren via InstellingenPersoonlijke gegevens. Hier kunt u zaken instellen als de standaardtaal, uw e-mailadres en de accountbeveiliging.

Eventuele wijzigingen die u hier doorvoert, zijn alleen van invloed op de weergave van uw aanmeldingsscherm, zelfs als er extra gebruikers aan uw account zijn gekoppeld.

E-mail

Uw e-mailadres is ook de gebruikersnaam die u invult om uw AdRoll-account te openen. Als in uw account een activiteit plaatsvindt waarvoor uw aandacht is vereist of als we nieuwe producten en diensten lanceren, sturen we u een e-mail om u daarvan op de hoogte te brengen. Als u geen e-mails van ons wilt ontvangen, kunt u uw e-mailinstellingen aanpassen inInstellingenE-mailvoorkeuren