Persoonlijke gegevens

Uw persoonlijke accountinstellingen kunnen beheerd worden in "Persoonlijke gegevens" onder "Instellingen". Hier kunt u zaken beheren zoals de taal van uw dashboard, e-mailadres en accountbeveiliging.

Any changes you make here will only apply to how you see your dashboard, even if there are additional users on your account.

Persoonlijke gegevens

Als u uw e-mailadres wilt aanpassen, uw wachtwoord wijzigen, of uw dashboardtaal veranderen, kunt u dit doen door uw "Persoonlijke gegevens” te updaten in "Instellingen".

Voornaam, achternaam

Als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw "Persoonlijke infomatie", vult u eerst uw voornaam en achternaam in.

E-mail

Uw e-mailadres is ook de gebruikersnaam die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw AdRoll-account. Als er activiteit plaatsvindt in uw account die uw aandacht vereist of als wij nieuwe producten of functies lanceren, sturen wij u een e-mail. Als u niet wilt dat er per e-mail contact met u wordt opgenomen, kunt u uw e-mailinstellingen aanpassen in “E-mailvoorkeuren” (ook onder "Instellingen").

Accountbeveiliging

Het is een goede gewoonte om uw wachtwoord regelmatig te wijzigen om uw gegevens veilig te houden. U moet uw bestaande wachtwoord invullen om een nieuw wachtwoord op te geven. Als u het vergeten bent, meldt u zich af en klikt u op de link "Wachtwoord vergeten". We sturen dan een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar het e-mailadres dat in onze database staat.

Als best practice voor accountbeveiliging raden we u aan om 2-staps-verificatie in te schakelen. 2-stappen voegen een extra veiligheidslaag toe doordat ze u niet alleen dwingen uw gebruikersnaam en wachtwoord aan te vullen, maar u bovendien te authenticeren via uw mobiele apparaat

Dashboardtaal

Om uw dashboardtaal te wijzigen, klikt u op het menu en kiest u uw taal uit de lijst. Weet dat uw dashboardtaal niet gekoppeld is aan uw dashboardvaluta. Klik hier voor meer info over dashboardvaluta en hoe u deze kunt aanpassen.