Richtlijnen voor uw website

Het is onze doelstelling om uw bedrijf te helpen groeien en we heten graag alle soorten adverteerders, groot of klein, van harte welkom. Dit zijn de richtlijnen die uw bedrijf moet volgen voor AdRoll en onze meer dan 500 partners en uitwisselingen.

Naast onze onderstaande algemene vereisten voor de inhoud van uw website, hebben we bijkomende richtlijnen per bedrijfstype.

Uw website moet volledig operationeel zijn

Hoewel uw website volledig moet zijn, kunt u een AdRoll-pixel plaatsen als uw website nieuw is of onder constructie is en uw campagnes starten wanneer uw website af is.

Vermijd het volgende:

image1.png Een "Coming soon!"-landingspagina - actieve links die leiden naar lege of in opbouw zijnde pagina's kunnen een reden tot weigering zijn.

image1.png Navigatielinks die niet werken of die leiden naar inactieve pagina's

Het doel van uw website moet duidelijk zijn

Wij verwachten van adverteerders dat ze transparant zijn tegenover hun gebruikers.

Doe de “beleidsverklaring”-test: bezoekers zouden in staat moeten zijn het doel van uw website te kunnen begrijpen aan de hand van de beschikbare informatie op uw website of landingspagina, zonder hun persoonlijke informatie te hoeven doorgeven.

U moet over het volgende beschikken:

check.png Accurate en duidelijke uitleg over de aangeboden producten of diensten

check.png Expliciete voorwaarden

check.png Een volledig privacybeleid

check.png Een “Over ons” gedeelte

check.png Contactgegevens

Uw website moet een toegevoegde waarde bieden

Stel uzelf de volgende vraag:

• Is de basisinhoud van uw website uw eigendom? Dit omvat ook gesponsorde inhoud op uw website. Zie Ad Publishers voor meer informatie.

• Als uw website inhoud van derden samenbrengt, levert het dan toegevoegde waarde die de originele leverancier niet biedt?

• Communiceert uw website duidelijk over die waarde naar de bezoeker?

Uw website mag geen misleidende of valse inhoud bevatten

Bij de AdRoll-groep streven we ernaar een bijdrage te leveren aan een positieve, open en authentieke online-ervaring voor zowel gebruikers als adverteerders. Websites en advertenties mogen geen misleidende beweringen of misleidende informatie over producten, services of aanbiedingen bevatten.

Voorbeelden omvatten, maar zijn niet beperkt tot het volgende:

image1.png Financiële programma's die mensen beloven dat ze snel rijk zullen worden en multi-level marketingprogramma's

image1.png Dieet- en fitnesspromoties waarin wordt beweerd dat ze het gewichtsverlies versnellen of de spiermassa vergroten

image1.png Medische producten en gezondheidssupplementen die versnelde resultaten beloven

image1.png Conspiracy-theorieën die controversiële onderwerpen exploiteren voor commerciële doeleinden

image1.png Advertenties bedoeld om de systeemfunctionaliteit of -dialoog na te bootsen om te zorgen dat gebruikers op de advertentie klikken

image1.png Valse beweringen van connectie, onderscheidingen of goedkeuringen

image1.png Nagemaakte producten, documenten, diploma's, overheidspaspoorten en immigratiedocumenten

Inhoud moet ook voor kinderen geschikt zijn en moet op de leeftijd afgestemd zijn

Zorg dat uw website geschikt is voor alle leeftijden. Uw website mag geen geen naaktheid, producten voor volwassenen, volwassen concepten, gewelddadige thema's of vulgaire taal bevatten.

Spam is verboden

Spamtactieken leiden uw bezoekers af zonder waarde te bieden.

Vermijd het volgende:

image1.png Overdreven gebruik van interpunctie, lettertypes of letteropmaak

image1.png Strategieën die de werking van de browser verstoren

image1.png Strategieën die systeemfuncties imiteren om de bezoekers te misleiden om een actie uit te voeren

image1.png Websites die gebruikers aansporen om bijkomende software te downloaden om onderdelen van de website te tonen

image1.png Het gebruik van spyware of malware

Malware is verboden

AdRoll tolereert het gebruik van malware niet. Content die kwaadaardig lijkt te zijn of waarmee wordt geprobeerd om de controle van de advertentie te omzeilen, komt niet aanmerking voor campagnes met AdRoll.

Malware is software van ongeacht welk type dat is bedoeld om schade te veroorzaken, in een computer te infiltreren of een computer te beschadigen. Malware kan toegang krijgen tot gevoelige informatie krijgen op een computer, zonder toestemming. Malware kan de vorm aannemen van een virus, worm, adware, spyware of een Trojaans paard. Daarnaast is mining van cryptocurrency via de CPU van de browser van nietsvermoedende websitebezoekers verboden.