Uw campagne voltooien

Campagnes voltooien

1. Klik op de naam van de campagne.

2. Bewerk de campagne.
  3. Stel uw einddatum in op vandaag.

Uw campagne wordt om middernacht UTC voltooid. Als u nu onmiddellijk een campagne moet voltooien, neem dan contact op met het Klantenserviceteam.

Controleer of de einddatum opgeslagen werd. Campagneplanningen kunt u direct onder uw campagnenaam vinden. "Actief" betekent dat er geen einddatum ingesteld is en dat uw campagne doorgaat tot u ze pauzeert of voltooit.

Een onlangs gestarte campagne voltooien

Alle campagnes moeten minimaal vijf dagen actief zijn. Wilt u een campagne voltooien die in behandeling is of onlangs werd goedgekeurd, neem dan contact op met het Klantenserviceteam.

Een voltooide campagne herstarten

Om een voltooide campagne te hervatten:

1. Zoek uw campagne in de overzichtstabel
  2. Klik op Bewerken
  3. Verwijder de einddatumvan de campagne of stel een nieuwe in
  4. Klik op Opslaan

Een campagne verwijderen

Momenteel is het in AdRoll niet mogelijk om een campagne te verwijderen.