Facturatiegegevens en -geschiedenis

Dit artikel beschrijft hoe u uw facturatiegegevens van uw account kunt vinden in het dashboard. Voor informatie over de werking van ons facturatiesysteem (vooraf, wekelijks), klik hier.

Factureringsgegevens en -geschiedenis zijn enkel beschikbaar en zichtbaar in uw instellingen als u origineel het account heeft aangemaakt of als u een gebruiker bent die toegang gekregen heeft tot facturering. Indien u geen toegang heeft tot factureringsinstellingen, overleg dan met uw teamleden om te kijken wie u toegang kan geven.

____

In "Factureringsgegevens" kunt u betalingsgegevens toevoegen of beheren. Wij aanvaarden betalingen via creditcard en PayPal. Als u meer dan een kaart of PayPal-rekening heeft geregistreerd, zal de betaling gebeuren via de betaalmethode die als standaard is aangeduid.

Beheert u meerdere websites? Als u meerdere websites beheert en de kosten voor elke website wilt betalen via een verschillende betaalmethode, neem dan contact op met uw accountmanager of het Customer Delight team .

Factureringsgeschiedenis

In "Factureringsgeschiedenis" kunt u alle facturatie-activiteiten in uw account zien. Dit omvat het beschikbaar saldo, verzonden facturen (onbetaald) en betaalde facturen.

Klik hier voor meer details i.v.m. uw factureringsgeschiedenis.