Klikconversies en weergaveconversies

Een conversie is het doel van uw campagnes. Dit kan van alles zijn, van het downloaden van een gratis proef tot het aankopen van een product.

AdRoll meet twee verschillende types conversies: klikconversies (CTC) en weergaveconversies (VTC).

• CTC wordt geteld wanneer een gebruiker op een advertentie klikt en vervolgens converteert als rechtstreeks gevolg van de advertentie.

• VTC telt de klanten aan wie een advertentie getoond werd, maar die er niet op geklikt hebben en pas later geconverteerd zijn.