Advertenties van het Designteam aanvragen

Maak een campagne om zeven gratis advertenties , aangepast voor uw bedrijf, aan te vragen bij ons Designteam (ons interne team van professionele designers).

Advertenties aanvragen

Voor een nieuwe campagne:

1. Klik in uw AdRoll-dashboard op Nieuwe campagne maken aan de rechterzijde. Hier vindt u meer informatie over het starten van een campagne.

2. Ga naar Advertenties > Advertenties aanvragen.

3. Vul het formulier in met de gevraagde informatie.

4. Controleer de campagne en start ze.

Voor een bestaande campagne:

1. Vul dit formulier in .

2. Selecteer de campagne(s) waarvoor u nieuwe advertenties wenst.

Vereiste informatie

Doel-URL

De URL waar uw bezoekers terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken.

Oproep tot actie (call to action)

Selecteer een oproep tot actie in onze lijst met suggesties of kies "Overige" als u aan iets specifieks denkt. Het is aanbevolen om een bondige actie als CTA te bepalen.

Websitebranding

Vul de URL van uw website in, zodat we kunnen zorgen dat uw advertenties bij uw merk passen.

Extra tekst, opmerkingen of verzoeken

Bijvoorbeeld:
  • Uw waardepropositie
  • Eventuele speciale promoties
  • Een specifieke service of productcategorie die u in de kijker wilt zetten

Logo en andere merkaanduidingen

We hebben uw logo nodig. Als u andere afbeeldingen hebt waarvan u wilt dat we ze in uw advertenties opnemen, stuur die dan door.
  • .PNG of gelaagde .PSD-bestanden krijgen de voorkeur
  • Maximale bestandsgrootte: 2 MB

Uw nieuwe advertenties

Als u advertenties aanvraagt via een webcampagne worden advertenties in de volgende formaten automatisch naar die campagne geüpload wanneer ze klaar zijn:

• 300 x 250
  • 160 x 600
  • 728 x 90
  • 300 x 600
  • 970x250
  • 320x50 (mobiel)

Meer informatie over advertentieformaten.

Als u advertenties aanvraagt via een Facebook-campagnewordt een voorbereide Facebook-advertentie van 600 x 315 met titel, tekst en een beschrijving van de link automatisch geüpload naar die campagne wanneer ze gereed is. Bewerk uw advertentie om het bericht of de CTA te wijzigen.

Uw advertenties zijn klaar binnen 3 werkdagen. Zodra ze gereed zijn, krijgt u daarvan een melding per e-mail. Zodra ze automatisch naar uw campagne geüpload zijn, zijn ze beschikbaar op het tabblad Advertenties van uw dashboard.

Op dit moment werkt het Designteam alleen in het Engels.