Advertenties aanvragen

Wanneer u een campagne maakt kunt u 11 gratis advertenties, aangepast voor uw bedrijf, aanvragen bij ons Designteam (ons interne team van professionele designers).

Advertenties aanvragen

Voor een nieuwe campagne:

1. Start met het maken van een nieuwe campagne: meer informatie.

2. Wanneer u de stap Advertenties bereikt, kiest u Advertenties aanvragen.

3. Vul het formulier in met de gevraagde informatie.

4. Controleer de campagne en start ze.

Voor een bestaande campagne:

1. Vul dit formulier in .

2. Selecteer de campagne(s) waarvoor u nieuwe advertenties wenst.

Vereiste informatie

Doel-URL

De URL waar uw bezoekers terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken.

Oproep tot actie (call to action)

Selecteer een oproep tot actie in onze lijst met suggesties of kies "Overige" als u aan iets specifieks denkt. Het is aanbevolen om een bondige actie als CTA te bepalen.

Uw website-url

Vul de URL van uw website in, zodat we kunnen zorgen dat uw advertenties bij uw merk passen.

Tekstkop voor uw advertenties

Schrijf een korte beschrijving voor uw Facebook- en systeemeigen advertenties.

Dit zijn enkele voorbeelden van wat u zou kunnen opnemen:

• Uw waardepropositie
  • Een speciale promotie
  • Een specifieke service of productcategorie

Logo en andere merkaanduidingen in hoge resolutie

We hebben uw logo nodig. Als u andere afbeeldingen hebt waarvan u wilt dat we ze in uw advertenties opnemen, stuur die dan door.
  • .PNG of gelaagde .PSD-bestanden krijgen de voorkeur
  • Maximale bestandsgrootte: 2 MB

Uw nieuwe advertenties

Als u advertenties aanvraagt via een webcampagne worden advertenties in de volgende formaten automatisch naar die campagne geüpload:

• 300 x 250
  • 160 x 600
  • 728 x 90
  • 300 x 600
  • 970x250
  • 320x50
  • 600 x 600
  • 600x500
  • 600 x 315

Meer informatie over advertentieformaten.

Als u advertenties aanvraagt via een Facebook-campagne wordt een voorbereide Facebook-advertentie van 600 x 315 met titel, tekst en een beschrijving van de link automatisch geüpload naar die campagne, samen met een Instagram-advertentie van 600x600.

Bewerk uw advertenties om het bericht of de CTA te wijzigen.

Uw advertenties zijn klaar binnen 3 werkdagen. Zodra ze gereed zijn, krijgt u daarvan een melding per e-mail. Zodra ze automatisch naar uw campagne geüpload zijn, zijn ze beschikbaar op het tabblad Advertenties.

Op dit moment kunnen alleen advertenties aangevraagd worden in het Engels.