Frequency caps aanpassen

Frequency capping verwijst naar het aantal keer dat uw advertenties uit een AdRoll-campagne op dezelfde dag voor dezelfde persoon verschijnen.

Standaard zijn uw frequency caps automatisch geoptimaliseerd door BidIQ,  AdRolls eigen biedalgoritme in real time. BidIQ verwerkt honderden variabelen voor elke gebruiker om na te gaan of moet geboden worden of niet, en hoeveel, op het moment van elke potentiële impressie.

U kunt ook uw eigen frequency cap instellen in een webcampagne. Let op, als u frequency capping inschakelt, wordt uw campagne afgemeld voor een belangrijk optimalisatiemiddel dat BidIQ anders automatisch zou beheren. Dat zal leiden tot minder goede resultaten en/of de doelstellingen zullen niet worden bereikt.

Om de frequency capping aan te passen, moet u uw campagne bewerken en in de Campagne-instellingen op Geavanceerde opties klikken om de instelling voor de Frequency capping te zien.