Uitsluiten op basis van IP-adres

Als u IP-adressen uitsluit, kunt u zorgen dat computers of netwerken die bij specifieke IP-adressen horen uw advertenties niet te zien krijgen. U kunt ook het IP-adres van het netwerk van uw bedrijf uitsluiten, zodat uw collega's uw advertenties niet te zien krijgen.

Opmerking:  de uitsluiting van IP-adressen is alleen van toepassing op uw retargetingcampagnes. De functie voor uitsluiting van IP-adressen is niet beschikbaar voor merkbekendheidcampagnes.

Uitsluitingen van IP-adressen configureren

1. Klik op het tandwielpictogram Instellingen in het navigatiemenu links.
  2. Klik op Op basis van IP-adres bij Uitsluitingen.
  3. Vul de IP-adressen in die u wilt uitsluiten. Gebruik telkens een nieuwe regel per IP-adres.
  4. Klik op Opslaan.