Uitsluiten op basis van IP-adres

Als u IP-adressen uitsluit, kunt u zorgen dat computers of netwerken die bij specifieke IP-adressen horen uw advertenties niet te zien krijgen. U kunt ook het IP-adres van het netwerk van uw bedrijf uitsluiten, zodat uw collega's uw advertenties niet te zien krijgen.

Opmerking:  de uitsluiting van IP-adressen is alleen van toepassing op uw AdRoll Convert-campagnes. AdRoll Attract-campagnes ondersteunen geen uitsluiting van IP-adressen.

Uitsluitingen van IP-adressen configureren

1. Ga naar Instellingen > Uitsluitingen op basis van IP-adres.
  2. Vul de IP-adressen in die u wilt uitsluiten. Gebruik telkens een nieuwe regel per IP-adres.
  3. Sla op.