IP-adressen uitsluiten

Dankzij de mogelijkheid om IP-adressen uit te sluiten, kunt u zich focussen op de doelgroep van uw webretargetingcampagnes van AdRoll door te zorgen dat uw advertenties niet worden vertoond op computers of netwerken die bij specifieke IP-adressen horen.

Opmerking:
de uitsluiting van IP-adressen is alleen van toepassing op uw webretargetingcampagnes. De functie voor uitsluiting van IP-adressen is niet beschikbaar voor Facebook-, e-mail- en prospectingcampagnes.

Redenen om IP-adressen uit te sluiten

Het kan nuttig zijn om het IP-adres van het netwerk van uw bedrijf uit te sluiten, zodat uw collega's uw advertenties niet te zien krijgen.

Hoe sluit u IP-adressen uit?

1. Meld u aan bij uw AdRoll-account via app.adroll.com.
  2. Ga naar Accountinstellingen > IP-uitsluitingen.

3. Vul de IP-adressen in die u wilt uitsluiten. Gebruik telkens een nieuwe regel per IP-adres.

4. Sla op.