Bescherming tegen ongeldig verkeer

Ga direct naar

Overzicht

AdRoll-adverteerders genieten van het beste wat digitale en mobiele reclame te bieden heeft en kunnen zich bezighouden met gebruikers met de meeste belangstelling hebben voor hun producten of diensten. Om u te verzekeren dat uw advertenties getoond worden aan de juiste gebruikers ip de beste sites, hebben we een speciaal vertrouwens- en veiligheidsteam ter beschikking voor manuele en automatische monitoring. We hebben strikte systeemcontroles om elke verdachte activiteit uit te filteren zodat u gerust kan slapen in de wetenschap dat wij uw campagnes beschermen.

Inspired by our core values, AdRoll continuously strives to do right by the customer and to be open and transparent about everything. Your trust is everything to us. We created this webpage to address invalid traffic, which is one of the safety issues existing in the online advertising world, and to show you how AdRoll works to minimize its impact on the network.

Wat is Ongeldig verkeer?

Ongeldig verkeer omvat zowel klikken als impressies die wellicht niet het resultaat zijn van oprechte gebruikersinteresse. Dit omvat bewust frauduleus verkeer alsook toevallige klikken en ander mechanisch gegenereerd verkeer.

AdRolls standpunt over ongeldig verkeer

We beloven altijd het juiste te doen voor onze adverteerders — tenslotte is uw vertrouwen in ons platform essentieel voor ons succes. In het uitzonderlijke geval dat een adverteerder lijdt onder ongeldig verkeer dat niet door onze veiligheidscontrole opgemerkt werd, verzekeren we de adverteerder een volledige terugbetaling. Hoewel er geen eenvoudige of permanente oplossing bestaat voor het totaal vermijden van ongeldig verkeer, nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer ernstig om enkel hoogwaardig verkeer te leveren.

Hoe beschermt AdRoll tegen ongeldig verkeer?

Het is onze verantwoordelijkheid om ongeldig verkeer weg te werken zodat u zich kan concentreren op uw campagnes. Meer dan 99% van het ongeldige verkeer wordt gestopt door de proactieve oplossingen van AdRoll voordat het enig gevolg van betekenis kan hebben.

• Wij werken samen met onze partners om ervoor te zorgen dat zij de geschikte controles hebben om verdachte uitgevers vooraf eruit te filteren.
  • Wij onderzoeken individuele uitgevers om zo uitgevers met een relatief hoog risicoprofiel te elimineren.
  • Eventuele domeinen die geïdentificeerd zijn als bronnen van ongeldig verkeerd worden permanent geblokkeerd.
  • We sorteren uitgevers die niet voldoen aan de minimum criteria voor verkeer er meteen uit.

Tot slot hebben we een filtersysteem dat de gegevens meteen ontleedt wanneer ze binnenkomen. Deze systemen worden routinematig verbeterd om zo de laatste dreigingen te herkennen, ongeldig verkeer proactief te blokkeren en de integriteit van uw gegevens te beveiligen:

• Automatische controles detecteren en blokkeren ongeldig verkeer. Onze algoritmen zoeken naar patronen door middel van IP-filtering, het vergelijken van tijdsvermeldingen en klik redundantie om zo momenten van ongeldig verkeer te identificeren.
  • Ons vertrouwens- en veiligheidsteam houdt zich continue bezig met het identificeren van nieuwe dreigingen, het verbeteren van onze filtersystemen en zij doen regelmatig tests om de huidige staat van het systeem te controleren.

AdRoll neemt elke melding over ongeldig verkeer zeer ernstig. Alle meldingen over ongeldig verkeer worden grondig onderzocht door ons vertrouwens- en veiligheidsteam om hun geldigheid te bepalen. Alle bevindingen worden gebruikt om onze proactieve systemen te versterken zodat wij u de beste bescherming tegen ongeldig verkeer kunnen blijven bieden.

Analyse en ongeldig verkeer

Analytische platformen van derde partijen helpen u om verschillende gedetailleerde gegevens over uw websiteverkeer te verzamelen. Wanneer ze correct geïmplementeerd zijn kunnen deze analyses een handige tool zijn om eventueel ongeldig verkeer te ontdekken.

• Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de manier waarop variabelen gedefinieerd zijn op uw analytisch platform. Het begrijpen hoe een verslag gelezen moet worden is belangrijk om nieuwe bronnen van ongeldig verkeer te kunnen identificeren.
  • Voeg UTM-tracking codes toe aan uw advertentie URL's om zo uw campagnes in uw analytische reportage te verwerken.
  • Maak gebruik van filters om intern verkeer te verwijderen uit uw verslagen en om onnodige inflatie van gerapporteerd verkeer te vermijden.
  • Update uw filters regelmatig zodat ze accuraat de ongeldige hits van spiders en bots blijven uitsluiten.

Uw analytisch platform zal ongeldig verkeer niet automatisch filteren, waardoor u proactief moet zijn om uw gegevens zuiver te houden. Lees de gebruikersdocumentatie van uw platform om de best practices voor databeheer op dit specifieke platform te leren kennen.

Als u gebruik maakt van Google Analyticskan u automatisch alle verkeer dat overeenkomt met bekende bots of spiders eruit filteren. Om deze functie te implementeren (aanbevolen), moet u de volgende stappen ondernemen:

1. Log in op uw Google Analytics account

2. Bekijk Weergave-instellingen voor rapporteren

3. Zoek onder Basisinstellingennaar de optie Bot Filtering

4. Meld u aan door de optie Uitsluiten van alle hits van bekende bots en spiderste bekijken