Uw AdRoll Pixel activeren via Google Tag Manager

De Google Tag Manager (GTM) is een depot voor tags (scripts). GTM maakt het makkelijker om meerdere scripts toe te voegen en te beheren, zoals bijvoorbeeld uw AdRoll Pixel op uw website.

Aanmelden voor Google Tag Manager

1. Als u nog geen account hebt, meld u dan hier aan.

2. Wanneer u zich eenmaal geregistreerd heeft, wordt u gevraagd om een account toe te voegen. Als u meerdere websites beheert, kunt u het beste een account toewijzen aan elke website die u heeft. 'Account' is in GTM het equivalent van één adverteerderprofiel in uw AdRoll dashboard.

Bijvoorbeeld, "AdRoll" is onze bedrijfsnaam en www.adroll.com is de bijbehorende website. Aangezien we dit aan uw website willen toevoegen, selecteert u Web onder Waar moet ik de Container gebruiken.

3. Accepteer de algemene voorwaarden van Google.

4. Wanneer de volgende pagina wordt geladen, verschijnt de code die u aan uw website moet toevoegen. Volg de instructies. Hebt u nog meer hulp nodig? Gebruik dan hun Snelstartgids.

Uw AdRoll Pixel toevoegen aan Google Tag Manager

1. Ga naar uw GTM-dashboard.

2. Klik op Een nieuwe tag toevoegen.

3. Klik op AdRoll > Doorgaan.

4. Configureer uw tag. De informatie die u moet toevoegen aan Advertisable-ID en Pixel-ID staat in uw AdRoll-pixel.

Om AdRoll Pixel te bekijken gaat u naar uw AdRoll dashboard. Klik op de prompt om uw AdRoll Pixel te activeren. Als u de pixel al op uw website heeft geïnstalleerd dan zult u hem op de volgende wijze moeten verwijderen:

adroll_adv_id = Advertisable ID en adroll_pix_id = Pixel ID. Vul de overeenkomstige 12-cijferige alfanumerieke code in in de overeenkomstige velden in uw GTM-tag. Laat Conversiewaarde en Segmentnaam leeg. We stellen deze tag zo in, dat hij actief is op alle pagina's, niet op een specifieke conversiepagina. Klik op Doorgaan.

5. Aangezien we dit willen instellen om op alle pagina's te reageren, moet u tijdens de volgende stap duidelijk aangeven dat uw tag moet reageren op Alle Pagina's. Na toevoeging, zult u het zien verschijnen onder Deze trigger laat uw tag reageren.

6. Klik op Tag Creëren om de configuratie te voltooien. Wanneer u in de toekomst uw tag moet bewerken, kunt u dit altijd doen via het gedeelte Tags in uw GTM-dashboard.

Ga terug naar uw AdRoll dashboard om uw doelgroep te definiëren. Lees meer over het geavanceerd volgen van conversies met behulp van GTM.