Extra gebruikers

Als u uw campagnes samen met anderen beheert, raden wij u aan hen toe te voegen aan uw account als extra gebruikers in plaats van een login te delen. Hierdoor hoeft u geen wachtwoorden te delen per e-mail (niet doen!!) en worden zaken beter geregistreerd, wat nuttig kan zijn als er wijzigingen plaatsgevonden hebben die u niet goedgekeurd heeft.

Geef een extra gebruiker toegang tot uw account

1. Log in bij AdRoll.

2. Ga naar Instellingen > Aanvullende gebruikers.

3. Klik op Extra gebruiker toevoegen.

4. Vul het e-mailadres in dat u wilt toevoegen.

5. Bepaal het toegangsniveau dat u wilt toekennen aan de gebruiker die wordt toegevoegd. Geef beheerder of algemene gebruiker op als de Gebruikersrol. Lees meer over elk roltype.

6. Vink de vakjes aan naast elk profiel waartoe de gebruiker toegang moet hebben, of selecteer Alle adverteerderprofielen als u volledige toegang wilt geven.

7. (Optioneel) Indien nodig kunnen Algemene Gebruikers ook toegang krijgen tot facturatietools. Denk erom dat beheerders automatisch dit toegangsniveau hebben.

Gebruikersmachtigingen

Het instellen van een gebruikersrol als beheerder of algemeen gebruiker bepaalt het toegangsniveau.

Beheerders krijgen hetzelfde toegangsniveau als de hoofdaccounthouder, waaronder de mogelijkheid  om de facturatie te beheren en extra gebruikers aan de account toe te voegen.

Door een Algemene gebruiker toe te voegen, hebt u zelf meer controle over toegang tot specifieke profielen en tot facturatie, naargelang uw behoefte. Een Algemene gebruiker die volledige toegang krijgt, kan dezelfde functies uitvoeren als een Beheerder,  behalve het beheer van extra gebruikers op de account.