Extra gebruikers

Als u uw campagnes samen met anderen beheert, raden wij u aan hen toe te voegen aan uw account als extra gebruikers in plaats van een login te delen. Hierdoor hoeft u geen wachtwoorden te delen per e-mail (niet doen!!) en worden zaken beter geregistreerd, wat nuttig kan zijn als er wijzigingen plaatsgevonden hebben die u niet goedgekeurd heeft.

Give an Additional User Account Access

1. Navigate to Settings > Users Permissions.

2. Click Add.

3. Vul het e-mailadres in dat u wilt toevoegen.

4. Determine the level of access you wish to provide to the user being added. Under User Role, specify either General User or Administrator.

5. Under Profile Access, the profiles that the user can access, or select All Advertiser Profiles to provide full access.

6. (Optional) If needed, General Users can also be granted access to billing tools. Note: Administrators are automatically provided with this level of access.

Gebruikersmachtigingen

Het instellen van een gebruikersrol als beheerder of algemeen gebruiker bepaalt het toegangsniveau.

Beheerders krijgen hetzelfde toegangsniveau als de hoofdaccounthouder, waaronder de mogelijkheid  om de facturatie te beheren en extra gebruikers aan de account toe te voegen.

Door een Algemene gebruiker toe te voegen, hebt u zelf meer controle over toegang tot specifieke profielen en tot facturatie, naargelang uw behoefte. Een Algemene gebruiker die volledige toegang krijgt, kan dezelfde functies uitvoeren als een Beheerder,  behalve het beheer van extra gebruikers op de account.