Taal van uw account

Om de standaardtaal van uw account te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen > Persoonlijke gegevens.

2. In Persoonlijke gegevens vindt u de taalinstellingen onderaan rechts.

3. Klik op de lijst onder Taal en kies uit de beschikbare talen.

4. Klik op Bijwerken om op te slaan.

Tips

• Om wijzigingen in uw Persoonlijke gegevens op te slaan moet u uw voor- en achternaam invoeren.

• De gekozen taal is specifiek voor uw aanmeldingsgegevens. Als er meerdere gebruikers zijn op uw account, zullen zij onafhankelijk controle hebben over hun standaardtaal.

• AdRoll factureert in USD. Als u uw taal wijzigt, wordt de munteenheid niet gewijzigd. Neem contact op met uw Account Manager of het Klantenserviceteam als u hulp nodig hebt met valuta.

• Uw account is standaard ingesteld op UTC (Coordinated Universal Time). Aanpassing van uw taal verandert de tijdzone niet.

• We ondersteunen de volgende talen: Nederlands, Engels (US/UK), Frans, Duits, Italiaans, Japans en Spaans.