De taal van uw dashboard aanpassen

Nu zitten we op één lijn

1. Navigate to Settings > Personal Information.

2. In Persoonlijke gegevens vindt u de taalinstellingen onderaan rechts.

3. Klik op de lijst onder Taal en kies uit de beschikbare talen.

4. Klik op Bijwerken om op te slaan.**

Ziet u uw moedertaal niet? Naarmate AdRoll internationaal groeit, zullen we onze internationale ondersteuning uitbreiden. Bedankt voor uw geduld.

Ook goed om weten

• **Om wijzigingen in uw Persoonlijke gegevens op te slaan moet u uw voor- en achternaam invoeren.

• De gekozen taal is specifiek voor uw dashboardweergave. Als er meerdere gebruikers zijn op uw account, zullen zij onafhankelijk controle hebben over hun dashboardweergave.

• AdRoll bills in USD. Adjusting your language does not adjust currency. Please reach out to your account manager or the Delight team for help with currencies.

• AdRoll-dashboards zijn standaard ingesteld op UTC (Coordinated Universal Time). Aanpassing van uw taal verandert de tijdzone niet.

• Het AdRoll-dashboard ondersteunt de volgende talen: Nederlands, Engels (US/UK), Frans, Duits, Italiaans, Japans en Spaans.