Lanceer uw eerste campagne

Zorg dat uw AdRoll Pixel actief is voordat u begint. U vindt uw pixel op uw AdRoll-startpagina nadat u een campagne hebt opgesteld.

1. Bepaal het doel van uw campagne

• Verkoop: kies dit doel als u een product verkoopt op uw website.

• Leads: kies dit doel als u e-mailadressen van potentiële klanten wilt verzamelen met wie u in contact wil blijven om later een verkoop te sluiten.

2. Vul uw conversie-URL in

• Hiermee kunnen we tracken hoeveel mensen een verkoop hebben afgerond of een lead hebben gegenereerd. In plaats van de volledige URL kunt u ook een gedeelte van de URL invullen en jokertekens toevoegen om veel URL's te registreren (bijv. als uw conversie-URL uniek is voor elke verkoop en u ze allemaal wilt registreren).

3. Maak verbinding met Facebook en Google Analytics

• Maak verbinding met Facebook door u aan te melden op het Facebook-account dat u gebruikt om uw bedrijf te beheren.

• Maak verbinding met Google Analytics door u aan te melden op het Google-account dat gekoppeld is aan uw Analytics-account. We zullen deze data gebruiken om conversiegegevens en websiteverkeer op te zoeken, zodat we het juiste budget voor u kunnen voorstellen.

4. Evalueer uw plan

• Bepaal uw budget, KPI en datums voor het weergeven van uw advertenties.

5. Upload advertenties of vraag ze aan.

• U kunt advertenties via uw computer uploaden of u kunt advertenties aanvragen bij ons designteam. Als u advertenties aanvraagt zullen we ze binnen drie werkdagen aan uw campagne toevoegen.

6. Betaling

• Vul een creditcard in of koppel met PayPal om uw campagne te starten.

7. Lancering

• Klik op Lancering! Uw campagne wordt weergegeven zodra uw advertenties goedgekeurd zijn en uw pixel geplaatst is.

Opmerking: zorg dat uw AdRoll-pixel op elke pagina van uw website geplaatst is, anders worden uw advertenties niet vertoond.