Ons facturatiesysteem

Opmerking: AdRoll is overgeschakeld op een systeem van automatische facturering achteraf. Ontdek hier hoe het werkt.

Ga direct naar:

Wanneer we het bedrag innen

Er zijn twee evenementen gekoppeld aan kosten aangerekend door AdRoll:

1. U hebt zojuist een nieuwe campagne gestart en u hebt niet voldoende krediet in uw accountsaldo voor uw campagnebudget.

2. Uw campagne loopt en we moeten uw accountsaldo aanvullen voor de volgende week.

Hoe facturering werkt

Uw accountsaldo = het kredietbedrag in uw account op een willekeurig moment.

Uw vereiste saldo = het kredietbedrag dat we nodig hebben om het totaalbedrag van uw campagnebudgetten te kunnen betalen.

Uw vereiste saldo - uw accountsaldo = het bedrag dat we u factureren om uw account aan te vullen

Uw campagnebudget is het doelbedrag dat u per campagne wilt besteden. We werken aan een systeem met wekelijkse pre-paid-betalingen, wat betekent dat het saldo van uw rekening aan het begin van elke week over voldoende krediet moet beschikken voor uw budget. U kunt het huidige saldo van uw account controleren via "Factureringsgeschiedenis".

Een kort voorbeeld van een vereist saldo

Als uw campagnebudget voor de week € 30 is, moet het saldo van uw rekening € 30 bevatten.

Als u twee campagnes hebt met elk een budget van € 30 voor die week, moet het saldo van uw rekening in totaal € 60 bevatten (€ 30 x 2).

Het totaal van uw campagnebudgetten voor de week, het benodigde saldo op uw rekening, is uw vereiste saldo.

Gedurende de week halen we geld van uw accountsaldo om te betalen voor de advertentieruimte waarin uw advertenties verschijnen. Aan het einde van de week factureren we u het bedrag dat nodig is om uw accountsaldo aan te vullen in overeenstemming met het vereiste saldo als voorbereiding op de volgende week.

Uw factuur bekijken

U kunt uw factuur bekijken als u op het pictogram voor de gebruikersinstellingen klikt in de rechterbovenhoek van het AdRoll-dashboard en Factureringsgeschiedenis selecteert. Wij geven u graag meer info  ver elke afzonderlijke regel op uw factuur.

Uw betaalmethode wijzigen

Om uw factureringsgegevens bij te werken, gaat u naar Instellingen > Factureringsgegevens in de rechterbovenhoek van uw dashboard. Wij geven u graag meer informatie over betalingsopties. Wij geven u graag meer informatie over betalingsopties.

Als u meer dan één betaalmethode in uw gegevens heeft, zullen we deze als back-up gebruiken in geval uw standaard kaart niet werkt.

Extra gebruikers toevoegen

Wanneer u extra gebruikers toevoegt aan uw account, krijgt u de mogelijkheid om ze toegang te verlenen tot uw facturatiegegevens en tools. Om de toegang voor bestaande gebruikers aan te passen, klikt u op Instellingen > Aanvullende gebruikers in de rechterbovenhoek van uw dashboard.

Promotiekrediet

Promotiekrediet verloopt nooit. Het wordt gebruikt zodra geld besteed wordt aan uw campagne en blijft de kosten van uw campagne dekken totdat het volledig op is.

Ondersteunde valuta

In ons dashboard staat standaard US dollar (USD) ingesteld. Als u de valuta van uw account wilt wijzigen in een van de volgende valuta, neem dan contact op met uw account manager of het Customer Delight-team:

• AUD, Australische dollar
  • EUR, Euro
  • GBP, Britse pond
  • JPY, Japanse yen
  • NZD, Nieuw-Zeelandse dollar

Let op, eventuele wijzigingen worden alleen vanaf dat moment weergegeven in uw dashboard en facturen.

Meerdere factureringsaccounts

We kunnen u helpen om meerdere factureringsaccounts in te stellen. Momenteel bestaat deze functie echter nog niet op het dashboard. Als u afzonderlijk moet betalen voor uw Adverteerdersprofielen, neem dan contact op met uw accountmanager voor hulp. We geven u graag meer informatie over adverteerdersprofielen.

Als we nieuwe factureringsaccounts aanmaken voor elk van uw profielen, wordt de creditcard account of de PayPal-account die u eerder als standaard had ingesteld, naar de nieuwe accounts gekopieerd. Als u wilt dat uw profiel via een andere kaart of account wordt gefactureerd, werk dan onmiddellijk de betaalmethode in uw profiel bij. Wij geven u graag meer informatie over het bijwerken of verwijderen van betaalmethodes.

Als dit is ingesteld, zal elk gevraagd profiel vanaf dat moment afzonderlijk worden gefactureerd, maar we kunnen geen retroactieve actie nemen voor eerdere facturen.

Resterend saldo

Het resterende saldo van uw AdRoll-account wordt automatisch toegepast om eventuele resterende campagnes te betalen. Als u het resterende saldo liever terugkrijgt, neem dan contact op met uw account manager of het Customer Delight-team binnen 180 dagen na voltooiing van de campagne.