Uw campagne bewerken

U kunt campagnes die in behandeling, actief of gepauzeerd zijn op elk willekeurig moment bewerken.

1. Ga naar het tabblad Campagnes
  2. Klik op de campagne die u wilt bewerken.
  3. Voer uw bewerkingen door en klik op Opslaan.

Wijzigingen die geen invloed hebben op de inhoud van uw campagne worden onmiddellijk toegepast. Bijvoorbeeld:

• Budget
  • Periode (bijv. een einddatum toevoegen)
  • Een doelgroep toevoegen of verwijderen
  • Een advertentie verwijderen of pauzeren

Er treedt een vertraging op als de inhoud van uw wijzigingen moet worden gecontroleerd. In de onderstaande gevallen verschijnen de wijzigingen als in behandeling en worden ze binnen één werkdag na het doorgeven gecontroleerd.

• Nieuwe advertenties aan uw campagne toevoegen
  • De landingspagina van uw advertentie bewerken
  • De tekstvelden van uw Facebook-advertentie bewerken

Voltooide of geweigerde campagnes bewerken

Voltooide campagnes kunnen worden bewerkt en hervat door de einddatum van de campagne te verwijderen of door een nieuwe einddatum op te geven.

Geweigerde campagnes kunnen niet worden bewerkt. Start in plaats daarvan een nieuwe campagne met uw revisies.