Uw campagne pauzeren

1. Ga naar het tabblad Campagnes
  2. Houd uw muiscursor boven de campagne die u wilt pauzeren.
  3. Klik op de knop met de drie puntjes die verschijnt.
  4. Klik op Pauzeren.
  5. Uw campagnestatus wordt gewijzigd in Gepauzeerd.

Wanneer u een campagne pauzeert, schort u de activiteit van die campagne tijdelijk op. U kunt de campagne ook hervatten door op de knop Hervatten te klikken die verschijnt wanneer u uw cursor boven de campagne houdt.

Uw campagne zal dan onmiddellijk worden hervat.

Gepauzeerde campagnes en uw budget

Uw vereiste saldo is de som van de budgetten van uw actieve campagnes.

Gepauzeerde campagnes tellen wel mee voor uw vereiste saldo. Dat komt omdat we over het vereiste krediet moeten beschikken om uw campagne onmiddellijk te kunnen hervatten als u hiertoe beslist.

Als u uw vereiste saldo moet verlagen of als u niet van plan bent om uw campagne in de nabije toekomst te hervatten, kunt u uw campagne voltooien. De advertenties worden opgeslagen in uw  Advertentiebibliotheek zodat u ze snel kunt hervatten als u van gedachten verandert.