Uw campagne pauzeren

Pauzeer uw campagne met één klik

1. Ga naar "Campagnes" op uw AdRoll-dashboard.

2. Scroll omlaag en houd uw muiscursor boven de campagne die u wilt pauzeren.

3. Klik op de knop "Pauzeren" die verschijnt.

4. Controleer of uw campagnestatus gepauzeerd is.

Wat gebeurt er als ik een campagne pauzeer?

Wanneer u een campagne pauzeert, schort u de activiteit van die campagne tijdelijk op. Dit is niet permanent: u kunt het pauzeren van de campagne op elk gewenst moment uitschakelen via uw dashboard door op de knop "Hervatten" te klikken die verschijnt wanneer u uw cursor boven de campagne houdt.

Wanneer u het pauzeren van de campagne opheft, wordt uw campagne onmiddellijk voortgezet.

Tellen gepauzeerde campagnes mee voor mijn vereiste saldo?

Uw vereiste saldo is de som van de budgetten van uw actieve campagnes. Klik hierals u uw kennis over onze facturatie wilt opfrissen.

Gepauzeerde campagnes tellen wel mee voor uw vereiste saldo. Dat komt omdat we over het vereiste krediet moeten beschikken om uw campagne onmiddellijk te kunnen hervatten als u het pauzeren opheft.

Als u uw vereiste saldo moet verlagen of als u niet van plan bent om uw campagne in de nabije toekomst te hervatten, kunt u uw campagne voltooien. De advertenties worden opgeslagen in uw  Advertentiebibliotheek zodat u ze snel kunt hervatten als u van gedachten verandert.