Uw 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's-doelgroep

Als u een AdRoll-account maakt, stellen we uw eerste doelgroep in: 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's'.(*) Deze doelgroep op basis van een URL, zonder andere gedefinieerde doelgroepen, wordt als vangdoelgroep opgesteld.

De regel die uw lijst 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's' volgt, is * (een asterisk). Op ons platform wordt * gebruikt als jokerteken dat verwijst naar een of meer letters of tekens (-, _, /, ?, #, .) in uw URL. Dit betekent dat elke URL op uw website wordt afgedekt.

Meer informatie over het gebruik van jokertekens, zoals *, in de praktijk.

Meer doelgroepen definiëren

Als u nieuwe doelgroepen definieert, blijft uw doelgroep 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's' groeien. Hij bevat echter niet langer activiteiten op pagina's die door andere gedefinieerde doelgroepen zijn afgedekt. Al het verkeer naar de pagina's die u afzonderlijk definieert, wordt rechtstreeks naar die doelgroep gestuurd in plaats van naar 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's'.

Het is belangrijk dat u uw doelgroep niet opsplitst in te veel kleine segmenten want dat heeft een invloed op de goede werking. Hoe groter de doelgroep wordt, hoe meer we kunnen optimaliseren wie, waar en wanneer we de bezoekers aan uw segmenten targeten op basis van hun intentiesignalen.

Wacht nog even als u nog nooit gebruik hebt gemaakt van retargeting, als u niet goed weet hoeveel verkeer uw website krijgt of als u nog geen campagnestrategie hebt. Laat uw doelgroep 'Bezoekers van ongesegmenteerde pagina's' 30 dagen groeien.De doelgroep registreert alle activiteiten op uw website en groeit snel.

Een conversiedoelgroep maken

U moet een conversiedoelgroep maken om het succes van uw advertentiecampagnes te meten.Maak conversiedoelgroepen op de manier waarop u andere doelgroepen maakt, maar vergeet niet om het selectievakje Dit is een conversiedoelgroep aan te klikken.