Advertenties beheren in uw advertentiebibliotheek

Alle advertenties die u uploadt worden bewaard in uw advertentiebibliotheek. U kan hier uw advertenties opzoeken op naam of de sorteermenu's gebruiken om uw advertenties te sorteren op bijvoorbeeld status of grootte.

Bijdragen aan uw advertentiebibliotheek

In de rechter zijbalk vindt u de opties voor het uploaden van advertenties per type. Geüploade advertenties in uw advertentiebibliotheek worden niet automatisch aan uw campagnes toegevoegd; op deze manier kunnen uw advertenties worden voorbereid voordat ze voor goedkeuring worden verzonden in actieve campagnes.

Zorg ervoor dat u onze advertentierichtlijnen kent. We hanteren specifieke richtlijnen voor advertentiegrootte, indeling en inhoud die u dient te respecteren om uw advertentie te uploaden en ze goedgekeurd te krijgen om in uw campagnes te gebruiken.

Bestaande advertenties bewerken

Individuele bewerkingen

Beweeg met uw muis over de advertentie en volg de optie om te Bewerken om een individuele advertentie te bewerken.

• Bij webadvertenties kunt u de naam of doel-URL van de advertentie bewerken.
  • Voor Facebook-advertenties kunt u de naam, doel-URL , en begeleidende tekst bij de afbeelding van uw advertentie bewerken of een knop voor aanzet tot actie beheren.

Bewerken in bulk

Om bewerkingen aan alle advertenties tegelijk uit te voeren moet u in lijstweergave staan.

Bulk bewerken van doel-URL's

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken. Dit kan een mengeling zijn van Facebook- en webadvertenties.

2. Pas deDoel-URL aan.

3. Klik op Op alles toepassen om de URL op alle geselecteerde advertenties toe te passen.

4. Sla op.

Bulk bewerken van Facebook-teksten

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken.

2. Bewerk de Facebook-tekstvelden indien nodig. Klik om de wijzigingen toe te passen op alle geselecteerde advertenties op de optie Toepassen op.

3. Sla op.

Bulk bewerken van Facebook knoppen

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken.

2. Klik op Knop en selecteer de call to action die u wilt toepassen op uw advertentie.

3. Klik om de knop toe te passen op alle geselecteerde advertenties op de link Knop toepassen op... vlak onder uw selectie.

4. Sla op.