Advertentiebibliotheek

Advertenties die u uploadt, maakt of aanvraagt worden bewaard in uw tabblad Advertentiebibliotheek. U kunt uw advertenties opzoeken op naam, grootte, inventaris of URL of de filtermogelijkheden gebruiken.

U kunt advertenties vanuit de advertentiebibliotheek of tijdens het maken van een campagne uploaden, maken of aanvragen.

Bijdragen aan uw advertentiebibliotheek

Upload of maak advertenties met behulp van de knoppen in de rechterbovenhoek van uwAdvertentiebibliotheek. Wanneer u nieuwe advertenties uploadt via uw Advertentiebibliotheek, kunt u deze aan uw actieve campagnes toevoegen zodra ze goedgekeurd zijn.

• U kunt display- en videoadvertenties, beeld- en videoadvertenties voor Facebook en Instagram, systeemeigen advertenties en LinkedIn-beeldadvertenties uploaden
  • U kunt systeemeigen advertenties maken en, indien ingeschakeld, dynamische advertenties. Beheerde accounts kunnen ook advertentietags van derden maken.

Lees de richtlijnen voor advertentie-indeling om de specifieke richtlijnen voor advertentieformaat, indeling en content om te zorgen dat uw advertenties aan ons beleid voldoen.

Raadpleeg de pagina voor het specifieke advertentietype dat u probeert te uploaden via de pagina Advertenties voor hulp bij het toevoegen van advertenties aan uw bibliotheek.

Advertenties bewerken

Selecteer een of meer advertenties om deze te bewerken. Hierdoor worden de knoppen Bewerken , Klonen en Verwijderen boven aan de pagina weergegeven. Volg de optie Bewerken

Deze opties kunnen ook worden bereikt door met de muis over de advertentie te gaan die u wilt bewerken en op de knop '...' te klikken die rechts van de rij wordt weergegeven.

• Voor webadvertenties kunt u het volgende bewerken:
    • Naam advertentie en
    • Doel-URL
  • Voor Facebook, Instagram, LinkedIn en systeemeigen advertenties kunt u het volgende bewerken:
    • Naam advertentie
    • Doel-URL
    • Tekst bij uw advertentie-afbeelding
  • Voor Facebook en Instagram kunt u:
    • een optionele knop voor een aanzet tot actie beheren

Opmerking: wanneer u een actieve Facebook- of Instagram-advertentie bewerkt, wordt automatisch een duplicaat gemaakt.

Bewerken in bulk

1. Selecteer alle advertenties die u wilt bijwerken en klik op Bewerken. Dit kan een mengeling zijn van verschillende advertentietypes.
  2. Bewerk de velden die u wilt wijzigen.
  3. Wanneer een veld wordt bewerkt, verschijnt de knop Toepassen op allemaal. Klik om de nieuwe tekst toe te passen op alle geselecteerde advertenties met dit veldtype.
  4. Sla op.