Advertentiebibliotheek

Advertenties die u uploadt, maakt en aanvraagt worden bewaard in uw tabblad Advertentiebibliotheek. U kunt uw advertenties opzoeken op naam of de filtermogelijkheden gebruiken.

Bijdragen aan uw advertentiebibliotheek

Upload volgens advertentietype via de rechter zijbalk in uw Advertentiebibliotheek Wanneer u nieuwe advertenties uploadt via uw Advertentiebibliotheek, kunt u deze aan uw actieve campagnes toevoegen zodra ze goedgekeurd zijn.

Lees de richtlijnen voor Advertentieformaat om de specifieke richtlijnen voor advertentieformaat, indeling en content om te zorgen dat uw advertenties aan ons beleid voldoen.

Advertenties bewerken

Individuele advertenties

Beweeg met uw muis over de advertentie en volg de optie om te Bewerken om een individuele advertentie te bewerken.

• Bij webadvertenties kunt u de naam en doel-URL van de advertentie bewerken.
  • Voor Facebook-advertenties kunt u de naam, doel-URL en begeleidende tekst bij de afbeelding van uw advertentie bewerken of een knop voor aanzet tot actie beheren. Wanneer u een actieve Facebook-advertentie bewerkt, wordt automatisch een duplicaat gemaakt.

Bewerken in bulk

Om bewerkingen aan alle advertenties tegelijk uit te voeren moet u in lijstweergave staan.

Bulk bewerken van doel-URL's

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken. Dit kan een mengeling zijn van Facebook- en webadvertenties.

2. Pas deDoel-URL aan.

3. Klik op Op alles toepassen om de URL op alle geselecteerde advertenties toe te passen.

4. Sla op.

Bulk bewerken van Facebook-teksten

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken.

2. Bewerk de Facebook-tekstvelden indien nodig. Klik om de wijzigingen toe te passen op alle geselecteerde advertenties op de optie Toepassen op.

3. Sla op.

Bulk bewerken van Facebook knoppen

1. Selecteer alle advertenties die u wilt aanpassen en klik op Bewerken.

2. Klik op Knop en selecteer de call to action die u wilt toepassen op uw advertentie.

3. Klik om de knop toe te passen op alle geselecteerde advertenties op de link Knop toepassen op... vlak onder uw selectie.

4. Sla op.