Door uw eigen advertenties worden geretarget

Wij plaatsen uw advertenties op websites waar ze de meeste kans maken om uw gebruikers aan te spreken. Er zijn verscheidene factoren die mee bepalen waar advertenties worden weergegeven, zoals (onder meer) de sector, het tijdstip, het seizoen, de intentie van de gebruiker, succespercentages van het bieden. Door gedetailleerde algoritmes die bepalend zijn voor de plaatsing van advertenties is het moeilijk om te voorspellen waar u uw advertenties te zien krijgt.

Uw advertentie in actie zien

Gebruik een incognitovenster om zonder cookies te browsen zodat u niet wordt getarget door andere merken waarmee u onlangs mee te maken heeft gehad.

1. Bezoek uw website.

2. Klik op verschillende plaatsen op uw website om verschillende pagina's en producten te bekijken.

3. Open een nieuw tabblad in dezelfde browser.

4. Blader door andere websites om uw advertenties te bekijken.

Bijkomende overwegingen

• Zorg dat de cookies van uw browser ingeschakeld zijn.

• Geef AdRoll en onze partner exchanges toestemming om u te targeten. U kunt uw instellingen hier controleren en aanpassen.

• Schakel eventuele software uit die reclame blokkeert.