Door uw eigen advertenties worden geretarget

AdRolls platform plaatst uw advertenties op websites waar ze de meeste kans maken om uw gebruikers aan te spreken. Er zijn meerdere factoren die mee bepalen waar advertenties worden weergegeven, zoals, maar niet beperkt tot, de sector, de tijd van de dag, de seizoensgebondenheid, de intentie van de gebruiker, succespercentages van het bieden en meer. Als gevolg van de gedetailleerde algoritmes die bepalend zijn voor de plaatsing van advertenties is het moeilijk om te voorspellen waar u uw advertenties zult kunnen zien.

Uw advertentie in actie zien

Pro-tip: gebruik een incognitovenster om met een schone cookielei te starten, zodat u niet wordt getarget door andere merken waarmee u recent te maken hebt gehad.

1. Bezoek uw website.

2. Klik op verschillende plaatsen op uw website om verschillende pagina's en producten te bekijken.

3. Open een nieuw tabblad in dezelfde browser.

4. Bekijk enkele van uw favoriete websites en blogs.

Bijkomende overwegingen

• Zorg dat de cookies van uw browser ingeschakeld zijn.

• Allow AdRoll and our other partner exchanges to target you. You can verify or adjust settings here.

• Schakel eventuele software uit die reclame blokkeert.