Locatieparameters (geotargets) instellen

U kunt de instelling Locatie gebruiken om specifieke plaatsen, regio's of landen te targeten of uit te sluiten. We noemen dit geo-targeting.

Maak geotargets wanneer u een campagne maakt. Wanneer u daarom wordt gevraagd, tikt u gewoon de gewenste locatie van uw geo-target in en klikt u vervolgens op die locatie in het rolmenu dat verschijnt.

Nieuwe advertenties aan uw campagne toevoegen

• Ga naar het tabblad Campagnes

• Zoek de campagne die u wilt aanpassen en klik op het cirkelvormige icoontje met een ellips.

• Klik op Bewerken

• Onder de sectie Doelgroep selecteert u de locatie om te targeten of uit te sluiten.

• Sla op.

Zoeken naar Geotargets

Wanneer u de locatie zoekt moet u alleen de naam van de locatie invullen en geen extra parameters om de resultaten te verfijnen.

Stel dat u bijvoorbeeld Amsterdam (stad) zoekt

Zoek:

"Antwerpen"

Niet:

"Antwerpen, Antwerpen" of "Antwerpen, België"

Er zullen resultaten verschijnen die betrekking hebben op de ingevoerde naam, ingedeeld per land, regio of stad. Zoek gewoon uw gewenste locatie in de lijst en klik op Gereed om te bevestigen.