Gegevensbeveiliging volgens AdRoll

AdRoll hanteert de best practices van beveiliging in de branche.

• Onze infrastructuur wordt gehost binnen de Amazon Cloud. Deze heeft de SAS70 Type II-audits doorlopen.

• Amazon biedt fysieke beveiliging aan en samen met Amazon gebruiken we netwerkbeveiligingsmethodes die ons helpen om ons te beschermen tegen onder andere DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service), man-in-the-middle-aanvallen, IP-spoofing, poortscanning en packetsniffing.

• AdRoll.com maakt gebruik van HTTPS (HTTP Secure).

• We maken gebruik van identiteits- en toegangsbeheerprocedures om de interne toegang tot systemen en gegevens te beperken.

• Wij maken gebruik van sleutelrotaties en een wachtwoordbeleid als deel van een levenscyclusprogramma van de werknemer.

• We maken gebruik van diensten zoals Google Safe Browsing om malware in advertenties te helpen voorkomen.

Questions? Get in touch with our security team at security@adroll.com.