Prestaties van adverteerderprofielen

Om de belangrijkste statistieken te zien voor al de profielen in uw account, kunt u de optie “Alle profielen bekijken” selecteren in uw profielmenu. Hiermee kunt u gemakkelijk de prestaties vergelijken tussen alle sites die u beheert.

Wanneer u zich aanmeldt, landt u op het laatste adverteerderprofiel dat u hebt bezocht.

Klik op het adverteerderprofiel om een vervolgkeuzelijst met alle adverteerderprofielen te openen. Denk eraan, ieder adverteerdersprofiel dient overeen te komen met een verschillende website en moet zijn eigen unieke AdRoll-pixel hebben.

Klik op een van de profielnamen onder de grafiek om de statistieken te bekijken die bij die account horen.