Adverteerderprofielen

Met adverteerderprofielen kunt u campagnes beheren voor meerdere websites binnen één AdRoll-account. Voor elk profiel dat u maakt, krijgt u een unieke AdRoll-pixel om op de overeenkomstige website te activeren. Elk profiel functioneert in wezen als een zelfstandige AdRoll-account.

Uw eerste adverteerderprofiel wordt gemaakt op basis van de website-URL die u opgegeven heeft bij uw aanmelding.

Nieuwe adverteerdersprofielen aanmaken

Om profielen toe te voegen, te bewerken of te verwijderen in uw account:

1. Klik op het tandwielpictogram Instellingen in het navigatiemenu links.
  2. Klik op Adverteerdersprofielen onder Bedrijf.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Geef uw profiel een naam en voer uw website-URL in.
  5. Kies een land uit het vervolgkeuzemenu.
  6. U kunt ervoor kiezen om de bestaande factureringsaccount te gebruiken of u kunt een nieuwe maken.
  7. Klik op Opslaan.

Schakelen tussen adverteerdersprofielen

Vernieuw de pagina zodra u uw nieuwe profiel heeft gemaakt. In de rechterbovenhoek van uw dashboard zult u de naam zien van het profiel dat u bekijkt. Klik op deze naam om het menu met de in dit account beschikbare profielen te openen en klik vervolgens op de profielnamen om er tussen te schakelen.

De toegang beheren

Toegang tot specifieke profielen kan worden beheerd via Aanvullende gebruikers.Lees meer over het beheer van profielen.

Prestatieoverzicht

Als u het menu openklikt om van profiel te wisselen, ziet u onderaan een knop Alle adverteerderprofielen. Klik erop voor een handig overzicht van de prestaties van uw verschillende profielen.