Adverteerderprofielen

Met adverteerderprofielen kunt u campagnes beheren voor meerdere websites binnen één AdRoll-account. Voor elk profiel dat u maakt, krijgt u een unieke AdRoll-pixel om op de overeenkomstige website te activeren. Elk profiel functioneert in wezen als een zelfstandige AdRoll-account.

Uw eerste adverteerderprofiel wordt gemaakt op basis van de website-URL die u opgegeven heeft bij uw aanmelding.

Nieuwe adverteerdersprofielen aanmaken

Voeg profielen toe aan uw account, bewerk of verwijder ze via Instellingen > Adverteerdersprofielen.

1. Klik op Nieuw profiel.

2. Geef uw profiel een naam en voer uw website-URL in.

3. Selecteer een Account voor facturering voor het adverteerdersprofiel.
  4. Sla op.

Schakelen tussen adverteerdersprofielen

Vernieuw de pagina zodra u uw nieuwe profiel heeft gemaakt. In de rechterbovenhoek van uw dashboard zult u de naam zien van het profiel dat u bekijkt. Klik op deze naam om het menu met de in dit account beschikbare profielen te openen en klik vervolgens op de profielnamen om er tussen te schakelen.

De toegang beheren

Toegang tot specifieke profielen kan worden beheerd via Aanvullende gebruikers.Lees meer over het beheer van profielen.

Prestatieoverzicht

Als u het menu openklikt om van profiel te wisselen, ziet u onderaan een knop Alle profielen bekijken. Klik erop voor een handig overzicht van de prestaties van uw verschillende profielen.