De weergave van uw dashboard personaliseren

Niet iedereen gebruikt zijn dashboard op dezelfde manier. Daarom geven we hier tips om uw dashboard aan te passen volgens wat voor u het nuttigst is.

Dashboard display controls

Dashboardstatistieken

Klik hier voor een volledige lijst met statistieken en hun definities.

Uw dashboardrapportagetools zijn zo ontworpen, dat u zich onmiddellijk een beeld kunt vormen van de prestaties van uw campagne of website. Als u meer details wilt zien over een specifiek aspect van uw account, klikt u op de knop Rapport genereren aan de rechterzijde.

Campagnes

The performance metrics across the top of your Campaigns tab are an aggregate of all campaign activity within the date range specified. You can also see a topline report of performance by individual campaign in your campaigns table. These metrics are industry standard and cannot be customized.

Snelle tip

Inkomstencijfers en ROI verschijnen alleen als u orderwaarden meet. Lees hier hoe u ROI en inkomsten kunt meten.

We hebben uw grafiek zo ingesteld, dat trendlijnen worden weergegeven voor Impressies en CTR zodat u de wijzigingen in deze waarden, die van dag tot dag schommelen, visueel kunt beoordelen. We hebben voor deze standaardstatistieken gekozen op basis van wat de meeste adverteerders het nuttigst vinden, maar u kunt de cijfers aanpassen volgens wat u het belangrijkst vindt door op de knop Instellingen onder de grafiek te klikken.

Doelgroep

De cijfers aan de bovenkant van uw tabblad Doelgroep geven een aanduiding van de activiteiten van uw bezoekers op uw website, zoals het aantal unieke bezoekers, geconverteerde klanten en (indien ingesteld) gemeten inkomsten.

Net zoals in Campagneskunt u de grafiek zo aanpassen, dat u trends ziet op basis van de cijfers die voor u het belangrijkst zijn. Met de standaardinstellingen worden nieuwe bezoekers en het totale aantal conversies in de opgegeven periode gemeld.

Periode van dashboard

Alle datums en tijden worden aangegeven in UTC (Coordinated Universal Time), de internationale standaard. Dit is belangrijk om te onthouden als uw analyse van derde partijen (zoals Google Analytics) is ingesteld op uw lokale tijdzone, maar het zou voor het overige geen groot verschil mogen maken voor het aflezen van de informatie van uw dashboard of in rapporten.

Als u de periode van uw dashboard aanpast, worden alle rapporten en activiteiten aangepast volgens de periode die u selecteert. Dat kan drie dagen zijn, drie maanden of drie jaar. U mag dit aanpassen volgens wat voor u het nuttigst is.

Aangepaste begindatum - vandaag laat een overzicht zien van de activiteiten in real time gedurende een bepaalde periode tot op vandaag. We werken de cijfers automatisch bij elke keer als uw dashboard wordt geladen, zodat u de recentste activiteiten ziet. De duur blijft consistent met wat u hebt ingesteld.

Aangepaste begindatum - aangepaste einddatum laat u een overzicht zien van de activiteiten die gedurende een bepaalde periode in het verleden hebben plaatsgevonden. In dit geval komen we niet aan de ingestelde periode tot u die opnieuw aanpast.

Kaart- of lijstweergave

You can choose between card and list view for your Campaigns table and your Ads library. Where available, selecting the "grid" icon toggles card view and the three line "list" icon toggles list view.

The information displayed in each of these views can differ, so try it out and see what you like best! We recommend cards if you want to get a quick overview and list to see more specific information.