Problemen met pixels oplossen

Volg eerst de stappen om uw pixel te activeren. Hier zijn enkele tips als uw pixel niet werkt:

1. Geef het wat tijd. Het kan een uur duren voordat uw Adroll-pixel als actief is geregistreerd.

2. Zorg dat de pixel meteen voor de </body> tag is geplaatst. Dit zal ervoor zorgen dat het script correct zal laden en een minimaal effect zal hebben op de weergave van de inhoud van uw pagina.

3. Controleer uw opmaak. Het wijzigen van uw AdRoll-pixel, inclusief wijzigingen van de opmaak, heeft een invloed op de mogelijkheid tot het laden van het script. Uw AdRoll-pixel moet op alle pagina's van uw site geplaatst worden, precies zoals gekopieerd.

4. Hebt u de verkeerde pixel geplaatst? Als u meerdere adverteerdersprofielen heeft, zorg er dan voor dat de AdRoll-pixel die u plaatste gelinkt is aan het betreffende adverteerdersprofiel. Controleer of de  pixel-ID (lijn 2 van het JavaScript) overeenkomt met het ID van de AdRoll-pixel in de broncode van het bedoelde domein.

PixelPal

PixelPal is onze Chrome-extensie van de AdRoll-groep die helpt bij het valideren van de implementatie van de pixel van de AdRoll-groep op een website en het leveren van resultaten in een georganiseerde indeling. Lees meer over wat PixelPal voor u kan doen.

Als u aan alle vereisten voldaan hebt en uw pixel na 24 uur nog steeds niet laadt, gelieve dan uw accountmanager of het Klantenserviceteam te mailen.