Probleemoplossing met betrekking tot de AdRoll-pixel

Wij raden aan om uw AdRoll-pixel binnen uw globale footer te plaatsen zodat deze actief wordt op elke pagina door slechts een plaatsing. U vindt de code voor uw pixel op uw onboarding-pagina.

Problemen met uw AdRoll-pixel oplossen:

1. Geef het wat tijd. Het kan een uur duren voordat uw Adroll-pixel als actief is geregistreerd.

2. Zorg dat de pixel meteen voor de </body> tag is geplaatst. Dit zal ervoor zorgen dat het script correct zal laden en een minimaal effect zal hebben op de weergave van de inhoud van uw pagina.

3. Controleer uw opmaak. Het wijzigen van uw AdRoll-pixel, inclusief wijzigingen van de opmaak, heeft een invloed op de mogelijkheid tot het laden van het script. Uw AdRoll-pixel moet op alle pagina's van uw site geplaatst worden, precies zoals gekopieerd.

4. Hebt u de verkeerde pixel geplaatst? Als u meerdere adverteerdersprofielen heeft, zorg er dan voor dat de AdRoll-pixel die u plaatste gelinkt is aan het betreffende adverteerdersprofiel. Controleer of de  pixel-ID (lijn 2 van het JavaScript) overeenkomt met het ID van de AdRoll-pixel in de broncode van het bedoelde domein.

Als u aan alle vereisten voldaan hebt en uw pixel na 24 uur nog steeds niet laadt, gelieve dan uw accountmanager of Customer Delight te mailen.