Kennismaking met uw AdRoll-pixel

Uw AdRoll-pixel is een JavaScript-codefragment dat u in de footer van uw website plaatst. Hij is ontworpen om asynchroon te laden zonder andere elementen op de pagina te verstoren.

Uw pixel bekijken

Uw AdRoll-pixel wordt één keer gegenereerd zodra u zich aanmeldt voor een AdRoll-account. Als u meerdere websites beheert, en dus ook extra adverteerderprofielen maakt, genereren we een pixelcode voor elk adverteerderprofiel.

Om uw pixel te bekijken:

1. Ga naar uw tabblad Doelgroep.

2. Gedeelte AdRoll-pixel, klik op Pixel weergeven.

3. Als u nog geen tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies hebt geselecteerd, moet u er nu een kiezen. Klik vervolgens op Opslaan.

4. U ziet vervolgens uw unieke pixelcode. Deze ziet eruit zoals de onderstaande code, met uw unieke adverteerder-ID en pixel-ID:

Technische details

Uw pixel voegt een afbeelding toe aan het element <head> van uw code. We registreren een callback met de browser die op het einde van het weergaveproces wordt uitgevoerd. Er worden geen andere DOM-elementen overgedragen of gemanipuleerd. Het laden van uw pagina wordt niet geblokkeerd, zelfs niet als de internetverbinding met de CDN van AdRoll of onze servers onderbroken wordt.

• Om te zorgen dat de pagina snel laadt, ongeacht de geografische locatie van de gebruiker, komt onze pixelinhoud van Akamai, het belangrijkste contentdelivery-netwerk (CDN), in actie.

• Uw pixel verwerkt zowel http en https dynamisch.

• Uw pixelcode werd getest door zowel onze ingenieurs als de ontwikkelaars van de externe gegevenssystemen.