Uw pixel activeren

Uw pixel is een JavaScript-codefragment, zo gemaakt dat hij geen invloed heeft op de laadtijd van uw pagina. Meer info over uw pixel.

Uw pixel bekijken

Om uw pixel te bekijken:

1. Ga naar uw tabblad Doelgroep.

2. In het gedeelte AdRoll-pixel klikt u op Pixel weergeven.

3. Als u nog geen tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies hebt geselecteerd, moet u er nu een kiezen. Klik vervolgens op Opslaan.

4. Vervolgens ziet u uw unieke pixelcode.

Uw pixelcode ziet er ongeveer zo uit, met uw unieke adverteerder-ID en pixel-ID:

Activeren via AdRoll

1. Kopieer uw AdRoll-pixel (zie boven).

2. Plak het codefragment in de HTML-code van uw website, vlak boven de eindtag </body> of in de algemene footer.

U hoeft de pixel slechts één keer te plaatsen en hij wordt op elke pagina geactiveerd. U moet wel zorgen dat hij op elke pagina is ingesteld. Op die manier kunt u alle activiteiten registreren die plaatsvinden op uw website.

Als u een onlinewinkel hebt, zorg dan dat uw AdRoll-pixel actief is op de pagina van uw winkelwagentje of uw betaalpagina. Voor sommige winkels gebeurt de afrekening in een ander domein (www.ditisuwdomein.com) dan de winkelpagina's. In dat geval moet u uw AdRoll-pixel afzonderlijk aan deze pagina's toevoegen.

Activeren via een integratie

We hebben instructies samengesteld voor de beschikbare platformintegraties, zoals Google Tag Manager, Shopify, PrestaShop en WooCommerce.

Als uw platform niet vermeld staat, zoek dan in de ondersteuningsdocumentatie van uw platform.

Als u hulp nodig hebt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van uw platform. Laat ons ook weten welk platform u gebruikt. We zullen het toevoegen aan onze lijst met integraties.

Probleemoplossing

Als u uw Adroll-pixel aan uw website hebt toegevoegd en er treedt een fout op, vindt u hier enkele tips.

Bijkomende bezoekersgegevens naar uw pixel versturen

Indien uw website cookiegegevens van bezoekers verzamelt, kunt u deze bijkomende informatie aan uw AdRoll-campagnes doorgeven.

Plaats de volgende JavaScript-code achter uw AdRoll-pixel. In het volgende voorbeeld staat unique_internal_visitor_id voor uw code voor uw cookiegegevens.

We raden aan de code in verschillende browsers te testen door de JavaScript-code in uw ontwikkelaarsconsole uit te voeren. Test "adroll_custom_data.unique_internal_visitor_id" in de ontwikkelaarsconsole om na te gaan of alles correct werkt. Op deze manier wordt dezelfde cookiewaarde als die van de originele cookie geëxporteerd.

Wanneer alles goed ingesteld is, zien u deze waarde al snel in uw Gedetailleerde conversierapporten en AdRoll SQL.