Uw AdRoll-pixel activeren

Uw pixel is een JavaScript-codefragment, zo gemaakt dat hij geen invloed heeft op de laadtijd van uw pagina. Meer info over uw pixel.

Om uw AdRoll-pixel te activeren:

1. Kopieer uw AdRoll-pixel van uw dashboard door op de knop SmartPixel niet actief op de rechterzijbalk te klikken.

2. Plak deze in de HTML-code van uw website, vlak boven de eindtag </body> of in de algemene footer.

3. (Optioneel) Verwijder de commentaaraanduiding van de regel adroll_email als u retargeting op meerdere apparaten tegelijkertijd wilt toepassen. Meer informatie.

Activeren via een integratie

We hebben instructies samengesteld voor de beschikbare platformintegraties.

Als uw platform niet vermeld staat, zoek dan in de ondersteuningsdocumentatie van uw platform.

Als u hulp nodig hebt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van uw platform. Laat ons ook weten welk platform u gebruikt. We zullen het toevoegen aan onze lijst met integraties.

Waar moet u uw Pixel plaatsen op uw website?

U hoeft de pixel slechts één keer te plaatsen en hij wordt op elke pagina geactiveerd. U moet wel zorgen dat hij op elke pagina is ingesteld. Op die manier kunt u alle activiteiten registreren die plaatsvinden op uw website.

Als u een onlinewinkel hebt, zorg dan dat uw AdRoll-pixel actief is op uw kassa- of betaalpagina. Voor sommige winkels gebeurt de afrekening in een ander domein (www.ditisuwdomein.com) dan de winkelpagina's. In dat geval moet u uw AdRoll-pixel afzonderlijk aan deze pagina's toevoegen. Zo kunnen we uw segment met de hoogste intentie targeten en weten we of iemand een aankoop heeft verricht.

Problemen met uw Pixel verhelpen

Als u uw Adroll-pixel aan uw website hebt toegevoegd en er treedt een fout op, probeer dan deze oplossingen uit.