Uw Facebook for Business-pagina aan uw AdRoll-account koppelen

Om uw advertenties weer te geven op Facebook, moet u uw Facebook-bedrijfspagina aan uw AdRoll-account koppelen.

U kunt uw Facebook-pagina op twee verschillende manieren aan AdRoll koppelen: ofwel op het moment dat u uw eerste Facebook-campagne uitbouwt ofwel via onze Integraties-hub.

Uw Facebook-pagina koppelen via Integraties

1. Ga naar InstellingenIntegraties

2. Klik op Facebook

3. Volg de instructie om verbinding te maken met Facebook.

Uw Facebook-pagina koppelen tijdens het opzetten van uw campagne

1. Meld u aan bij AdRoll en start met het opzetten van uw Facebook-campagne of Geautomatiseerde campagnes. Lees ons artikel met de stappen voor het opzetten van een Facebook- of Instagram-campagne als u hulp nodig hebt.

2. Volg de instructie om verbinding te maken met Facebook

3. Als er meerdere pagina's aan uw Facebook-account gekoppeld zijn, moet u de pagina selecteren waartoe u AdRoll adverteerders toegang wilt geven.

4. Klik op Selecteren om de koppeling van uw pagina met Facebook te voltooien.

Uw Instagram-account koppelen

Als u uw account koppelt, kunt u opmerkingen op uw Instagram-advertenties zien en beheren. Bovendien wordt de Instagram-advertentie direct aan uw Instagram-pagina gekoppeld, en dus kunnen gebruikers uw account gemakkelijk toevoegen en u volgen.

Opmerking: u kunt uw campagne ook weergeven op Instagram zonder met Instagram te koppelen. Op die manier kunnen onze adverteerders zonder account of adverteerders die geen toegang hebben tot hun Instagram-account ook Instagram-advertenties weergeven.

Om uw account te koppelen:

1. Maak een Bedrijfsmanager-account bij Facebook en een Instagram-account aan. Lees meer over het maken van een Bedrijfsmanager-account voor Instagram-account
  2. Nadat u uw Facebook-pagina hebt gekoppeld, selecteert u Instagram-account koppelen onder uw Facebook-koppeling.

3. Vul de ID van uw Instagram-account in en klik op Bevestigen.

Adverteerdertoegang

We hebben toegang tot uw Facebook-pagina nodig om uw Nieuwsoverzichtadvertenties te creëren en de gegevens op te halen die we nodig hebben om u meldingen te geven over de resultaten van uw campagne. U vindt meer informatie over het beheer van paginarollen (en de verschillen in toegangsniveaus) in het ondersteuningsartikel van Facebook.

Probleemoplossing

Zorg dat de doorgegeven URL gekoppeld is aan uw bedrijfspaginaop Facebook. Pagina's van evenementen of persoonlijke pagina's werken niet.

Als u hebt geverifieerd dat de pagina die u probeert toe te voegen een bedrijfspagina is die in aanmerking komt, maar nog steeds een foutmelding krijgt, controleer dan eerst de beperkingen voor Land en Leeftijd op uw Facebook-bedrijfspagina.

Beperkingen verwijderen

1. Log in op uw Facebook-bedrijfspagina.

2. Ga naar InstellingenAlgemeen.

3. Zorg dat de land- en leeftijdsbeperkingen zijn ingesteld op "Pagina is voor iedereen zichtbaar".