Betalen met een creditcard

Wij accepteren alle grote creditcardaanbieders: VISA, MasterCard, Discover en American Express.

1. Ga naar  Factureringsinformatie> Instellingen.
  2. Klik op Betaalmethode toevoegen .

3. Geef uw facturatiegegevens in. Nadat u de juistheid van de informatie gecontroleerd heeft, klik op Volgende.

4. Kies Creditcard en klik op Volgende om te bevestigen.

5. Voer uw creditcardgegevens in en klik op. opslaan

Als dit de enige beschikbare betaalmethode is op uw dashboard zal de creditcard automatisch aangeduid worden als standaard. In alle andere gevallen klik op Standaardbetaalmethode maken om uw eerste betalingsoptie aan te passen.

Als u moeite hebt met het uploaden van gegevens, probeer dan het volgende:

1. Controleer of u een geldige creditcard heeft opgegeven; wij aanvaarden geen pre-paid of cadeaucreditcards.

2. Bel de uitgever van uw creditcard om te controleren of hij de transactie blokkeert. Sommige creditcards hebben strengere veiligheidsprotocols die vereisen dat u expliciet toestemming geeft voor herhaalde transacties met AdRoll. Omdat wij in de VS gevestigd zijn kunnen sommige banken en creditcard-uitgevers buiten de Verenigde Staten bijkomende beperkingen hebben voor internationale kosten.