Betalen met een creditcard

Adding a credit card through Billing Information in Settings

AdRoll accepteert alle grote creditcard-aanbieders: VISA, MasterCard, Discover en American Express.

1. Klik op Betaalmethode toevoegen .

2. Geef uw facturatiegegevens in. Nadat u de juistheid van de informatie gecontroleerd heeft, klik op Volgende.

3. Kies Creditcard. Klik op Volgende om te bevestigen.

4. Voer uw creditcardgegevens in en klik op. opslaan

Als dit de enige beschikbare betaalmethode is op uw dashboard zal de creditcard automatisch aangeduid worden als standaard. In alle andere gevallen klik op Standaardbetaalmethode maken om uw eerste betalingsoptie aan te passen.

Ik heb problemen met mijn creditcard.

Indien u moeilijkheden ondervindt bij het ingeven van uw creditcard, doorloop dan de volgende probleemoplossende stappen:

1. Controleer dat u een geautoriseerde creditcard opgeeft; wij aanvaarden geen pre-paid kaarten of cadeaucreditcards.

2. Controleer de vervaldatum van uw creditcard. Indien u een nieuwe kaart gebruikt, ga dan na of deze correct geactiveerd is.

3. Controleer of de creditcardgegevens correct zijn ingevoerd. Als er een fout geslopen is in uw creditcardnummer of vervaldatum dient u dit te verbeteren.

4. Bel de uitgever van uw kaart om te weten of hij de transactie blokkeert. Sommige kaarten hebben strengere veiligheidsprotocols die vereisen dat u expliciet toelating geeft voor terugkerende transacties met AdRoll. Omdat wij in de VS gevestigd zijn, kunnen sommige banken en creditcard-uitgevers buiten de Verenigde Staten bijkomende beperkingen hebben voor internationale kosten.