Betalen met een creditcard

Wij accepteren alle grote creditcardaanbieders: VISA, MasterCard, Discover en American Express.

Om een creditcard toe te voegen aan uw account:

1. Klik op het tandwielpictogram Instellingen in het navigatiemenu links.

2. Klik op Betaalmethoden bij  Factureren.

3. Klik op Toevoegen.

4. Geef uw Facturatiegegevens in.

5. Selecteer bij Betaalmethode Creditcard.

6. Voer uw creditcardgegevens in en klik op Toevoegen.

Als dit de enige beschikbare betaalmethode is, zal de creditcard automatisch aangeduid worden als standaard. Klik in alle andere gevallen op Standaardbetaalmethode maken om uw eerste betalingsoptie aan te passen.

Als u moeite hebt met het uploaden van gegevens, probeer dan het volgende:

1. Controleer of u een geldige creditcard heeft opgegeven; wij aanvaarden geen pre-paid of cadeaucreditcards.

2. Bel de uitgever van uw creditcard om te controleren of hij de transactie blokkeert. Sommige creditcards hebben strengere veiligheidsprotocols die vereisen dat u expliciet toestemming geeft voor herhaalde transacties met AdRoll. Omdat wij in de VS gevestigd zijn kunnen sommige banken en creditcard-uitgevers buiten de Verenigde Staten bijkomende beperkingen hebben voor internationale kosten.