Kennismaking met Retargeting

Retargeting helpt u om opnieuw contact te leggen met mensen die online in aanraking komen met uw bedrijf.

Gebruik retargeting om:

• Bezoekers die niet converteren terug te brengen.

• Aanbiedingen onder de aandacht brengen.

• Bestaande klanten op de hoogte brengen van nieuwigheden

• Merkbekendheid stimuleren.

Hoe werkt het

Het begint allemaal met een cookie. Denk maar aan een website waarbij u een account hebt. AdRoll, bijvoorbeeld. Hebt u ooit opgemerkt dat u zich na de eerste aanmelding niet opnieuw hoeft aan te melden bij uw volgende bezoek in dezelfde browser? Dat is het werk van de magie van  cookies, kleine gegevenspakketjes die in uw browser worden opgeslagen en waarmee het internet uw internet wordt.

Zo werkt retargeting. Wanneer iemand uw website bezoekt, plaatst uw AdRoll-pixel een cookie in zijn of haar browser. Zo lang die cookie in zijn of haar browser blijft zitten, kunnen we zien dat hij of zij uw website al heeft bezocht en helpen we u om opnieuw contact te leggen.

Waar zullen uw advertenties verschijnen?

U kunt zelf bepalen waar u uw advertenties wil tonen, op het internet in het algemeen, op Facebook of in e-mails. Lees meer over onze biedtechnologie: BidIQ.

Door uw eigen advertenties worden geretarget

Wilt u door uw eigen advertentie worden geretarget om deze in actie te zien? Klik hier voor tips om dit te regelen.

De meeste adverteerders bewaren hun advertenties het liefst voor hun potentiële klanten. Lees meer als u wilt weten hoe u IP-adressen uitsluit om te beperken wie uw advertenties ziet.