Een kennismaking met AdRoll

Ga direct naar:

1. Een account maken

2. Activeer uw account

3. Vraag advertenties aan of upload ze

4. Start uw campagne

Bekijk het volgende voordat u uw eerste campagne start:

Een account maken

Maak uw account hier. U zal gevraagd worden om een formulier in te vullen met uw naam, e-mail, website-URL en wachtwoord.

Uw account activeren

Voeg uw AdRoll-pixel toe aan uw website:

1. Kopieer uw AdRoll-pixel.

2. Plak hem (ongewijzigd) in de HTML-code van uw website, vlak boven de eindtag </body> of in de algemene footer. Controleer of uw AdRoll-pixel op elke pagina van uw website actief is.

U vindt hier uitgebreide instructies voor het activeren van uw AdRoll-pixel.

Advertenties aanvragen

Ons Designteam maakt eigenhandig uw internetadvertentie in zes van onze aanbevolen formaten en één keer als Facebook-advertentie, helemaal gratis. Vraag hier advertenties aan. Dien uw aanvraag in met uw:

• Bestemmings-URL: De pagina waar moeten uw bezoekers terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken.

• Merkrichtlijnen: Wat typeert uw merk? Gebruikt u graag een formele toon of houdt u het liever informeel? Leg uit wie u bent als bedrijf.

• Logo en andere merkaanduidingen: We hebben minimaal uw logo nodig. Als u andere afbeeldingen hebt waarvan u wilt dat we ze in uw advertenties opnemen, stuur die dan door.

Het duurt ongeveer drie werkdagen om uw advertenties te maken. Ze worden automatisch geüpload wanneer ze klaar zijn.

Advertenties uploaden

Zorg er eerst voor dat al uw advertenties overeenstemmen met de richtlijnen voor opmaak en inhoud. We werken samen met meer dan 500 partners en beurzen, die elk hun eigen beleid hebben. Dat beleid moeten wij naleven. Neem even de tijd om na te gaan of uw bestaande advertenties aan de eisen voldoen en dan kunnen we ze onmiddellijk goedkeuren.

Wanneer uw advertenties klaar zijn, kunt u ze onmiddellijk naar uw eerste campagne uploaden. Als u nog niet helemaal klaar bent voor het lanceren van uw eerste campagne, kunt u ze ook uploaden naar uw bibliotheek met Advertenties.

Uw campagne starten

Bekijk onze uitgebreide instructies over het lanceren van een campagne.

Kies waar de targeting moet plaatsvinden

• Het internet: heeft een groot bereik: we tonen uw advertenties op alle plaatsen waar uw bezoekers zich bevinden op het internet.
  • Facebook: is goed voor sociale betrokkenheid: bezoekers kunnen uw post leuk vinden, er een reactie op geven en hem delen met hun netwerk.
  • E-mail: fantastisch om bezoekers met een hoge intentie terug naar uw website te brengen door hun inbox te targeten.

Basisinstellingen voor campagnes

• Budget: het bedrag dat u per dag aan uw campagne wilt besteden. Het vereiste minimumbudget is € 3/dag.
  • Planning: de standaardplanning is een onmiddellijke start, zonder vaste einddatum. U kunt deze instellingen behouden of uw eigen planning instellen (opmerking: u kunt een einddatum instellen na de lancering van uw campagne). We raden aan om uw campagne ten minste twee weken actief te houden.
  • Geotargets: met geotargets kunt u specifieke gebieden opnemen of uitsluiten.

Doelgroep

• Als u een algemene merkcampagne voert of als u nog maar net begint met een campagne, selecteert u Alle Bezoekers.
  • Lees meer over mogelijkheden met doelgroepen.

Advertenties

• Als u met ons Designteam werkt voor uw advertenties, mag u deze stap overslaan.
  • U kunt uw eigen advertenties uploaden door uw bestanden hier naartoe te verslepen of door ze op te zoeken.

Betaling en controle

• Voer een creditcard in of link naar PayPal.

Controleer de details van uw campagne en klik op Campagne starten. Uw campagne wordt gestart zodra hij is goedgekeurd.

De controle wordt binnen één werkdag uitgevoerd, dus als u merkt dat uw campagne na 24 uur nog altijd "in behandeling" is, controleer dan uw e-mails of het berichtencentrum om te zien of u aanpassingen moet doorvoeren om te kunnen doorgaan.

Volgende stappen

Terwijl u wacht op de controle van uw campagne, kunt u deze volgende stappen al zetten: