AdRoll Attract voor Facebook en Instagram

Met AdRoll Attract kunt u allerlei verschillende manieren gebruiken om nieuwe doelgroepen naar uw website te halen, waaronder modellen waarmee mensen worden gevonden die op dezelfde manier op het web handelen als uw klanten en het model met vergelijkbare doelgroepen van Facebook. Bij AdRoll gebruiken we de acties van uw klanten op uw website om nieuwe mensen te vinden die handelen zoals uw huidige klanten of die vergelijkbaar zijn met uw huidige klanten om deze naar uw website te halen.

Wanneer u een Facebook-campagne op basis van een vergelijkbare doelgroep start, bereikt u nieuwe mensen die waarschijnlijk interesse hebben in uw bedrijf, omdat ze eigenschappen hebben die vergelijkbaar zijn met die van uw bestaande klanten.

Uw campagne samenstellen

1. Zorg dat u zich geregistreerd hebt.

2. Ga naar Campagne maken in uw tabblad Campagnes.

1. Selecteer Facebook.

2. Selecteer Alleen prospect.

3. Houd uw Doelstelling campagne op Mensen naar uw website sturen.

3. Definieer uw doelgroep. U kunt een bestaande doelgroep selecteren of een nieuwe maken.

Een nieuwe doelgroep maken

1. Selecteer uw brondoelgroep.

• We raden u aan om uw conversiedoelgroep als brondoelgroep te gebruiken.

• De minimumgrootte van de doelgroep is 100 gebruikers.

2. Selecteer het land van uw doelgroep. Facebook bepaalt dat elke doelgroep aan een specifiek land moet toegewezen zijn.

• U kunt het gedeelte Plaatsen van de configuratie van uw campagne geotargeten.

• Bijvoorbeeld: als u New York als geotarget wilt gebruiken, moet u een demografische doelgroep voor de VS maken en vervolgens New York instellen als geotarget. Als u meer dan één land wilt bereiken, moet u een demografisch segment per land maken.

• Selecteer de grootte van de doelgroep.

• Optimaliseren voor gelijkenis: hiermee krijgt u de kleinste doelgroep, maar deze zal wel het best op uw brondoelgroep lijken (1% afwijking van brondoelgroep).

• Optimaliseren voor bereik: hiermee krijgt u een grote doelgroep die misschien niet even goed op uw brondoelgroep lijkt (5% afwijking van brondoelgroep).

• Optimaliseren voor gelijkenis vs. bereik (aanbevolen): hiermee kunt u zelf bepalen hoe u de doelgroep wilt maken, op basis van een schaal van 1 tot 20. Hoe dichter u bij 1 komt, hoe kleiner en hoe gelijkaardiger de doelgroep is. Grotere en bredere doelgroepen liggen dicht bij 20.

• Voeg uw budget- en biedstrategie toe.

• U bent klaar om uw campagne te starten!