AdRoll Attract op Facebook en Instagram

Als u graag nieuwe doelgroepen naar uw website wilt leiden, is AdRoll Attract op Facebook en Instagram een fantastische manier om nieuwe mensen te vinden en er contact mee te leggen. Volg de onderstaande instructies voor het starten van uw AdRoll Attract op Facebook en Instagram.

1. Zorg dat u zich geregistreerd hebt.

2. Ga naar Campagne maken in uw tabblad Campagnes.

1. Selecteer Facebook.

2. Selecteer Alleen prospect.

3. Houd uw Doelstelling campagne op Mensen naar uw website sturen.

3. Definieer uw doelgroep. U kunt een bestaande prospectingdoelgroep selecteren of een nieuwe maken.

Een nieuwe doelgroep opzetten voor AdRoll Attract

1. Selecteer uw brondoelgroep.

• We raden u aan om uw conversiedoelgroep als brondoelgroep te gebruiken.

• De minimumgrootte van de doelgroep is 100 gebruikers.

2. Selecteer het land van uw doelgroep. Facebook bepaalt dat elke prospectingdoelgroep aan een specifiek land moet toegewezen zijn.

• U kunt het gedeelte Plaatsen van de configuratie van uw campagne geotargeten.

• Bijvoorbeeld: als u New York als geotarget wilt gebruiken, moet u een demografische doelgroep voor de VS maken en vervolgens New York instellen als geotarget. Als u meer dan één land wilt bereiken, moet u een demografisch segment per land maken.

• Selecteer de grootte van de doelgroep.

• Optimaliseren voor gelijkenis: hiermee krijgt u de kleinste doelgroep, maar deze zal wel het best op uw brondoelgroep lijken (1% afwijking van brondoelgroep).

• Optimaliseren voor bereik: hiermee krijgt u een grote doelgroep die misschien niet even goed op uw brondoelgroep lijkt (5% afwijking van brondoelgroep).

• Optimaliseren voor gelijkenis vs. bereik (aanbevolen): hiermee kunt u zelf bepalen hoe u de doelgroep wilt maken, op basis van een schaal van 1 tot 20. Hoe dichter u bij 1 komt, hoe kleiner en hoe gelijkaardiger de doelgroep is. Grotere en bredere doelgroepen liggen dicht bij 20.

• Voeg uw budget- en biedstrategie toe.

• U bent klaar om uw campagne te starten!