Veel gestelde vragen over Onsite

1. Hebben we AdRoll Pixel Onsite nodig?

Ja. De AdRoll Pixel maakt het mogelijk pings te laten zien en e-mailadressen van bezoekers te verzamelen.

2. Kunnen we dit met onze e-mail marketingdatabase synchroniseren?

Zeker. Met de app kunt u onze e-maillijst downloaden en die gebruiken in combinatie met de door u gebruikte marketingtools.

3. Kan ik de e-mails die we verzamelen gebruiken met AdRoll?

Elk e-mailadres dat wordt verzameld kan worden gebruikt om uw retargeting-campagne verder uit te breiden. We vereenvoudigen dit proces met AdRoll door automatisch een doelgroep aan te maken waardoor potentiële klanten op het web, via Facebook of via e-mail kunnen worden benaderd.

4. Hoe lang moet een bezoeker op mijn website aanwezig zijn voordat de ping kan worden weergegeven?

Na 30 seconden op uw website.

5. Maakt dit het laden van mijn website trager?

Nee. Omdat dezelfde pixel wordt gebuikt als voor AdRoll hoeft er geen extra script worden geladen op uw website.

6. Hoe gaat u na of een bezoeker eerder al eens een e-mailadres heeft ingevuld?

We kijken eerst of we een cookie of e-mailadres in het bestand hebben die overeenkomt. Zo ja, dan tonen we geen ping aan de gebruiker. Als een bezoeker de cookies verwijdert of met een nieuw apparaat gaat surfen dan zien ze de ping opnieuw.

7. Zien bezoekers een ping als ze terugkeren naar mijn website?

Als er via de ping een e-mailadres werd gegeven: de klant zal niet opnieuw om een e-mailadres worden gevraagd.

Als er via de ping geen e-mailadres werd gegeven of de gebruiker heeft de ping afgewezen: wij wachten 24 uur voordat we de ping opnieuw aanbieden.

8. Wat gebeurt er als ik niet langer e-mails wil verzamelen op mijn website?

Schakel Onsite uit en binnen 15 minuten wordt Onsite niet meer op uw website weergegeven.

9. Wat wordt er weergegeven als twee pings dezelfde pagina targeten?

De laatst uitgegeven ping wordt weergegeven.

10. Als ik een afbeelding gebruik in de module, hoe groot moet die afbeelding dan zijn?

Dat is afhankelijk van waar de module wordt geplaatst; is dat bovenin, onderin of in het midden van het scherm?

Als u ervoor kiest de module in het midden van het scherm te plaatsen dan is de maximale hoogte 150px. Voor een module bovenin of onderin is de maximale wijdte 180px. De afbeeldingen worden automatisch in grootte aangepast, ongeacht de locatie.