Postadressen (alleen beheerde accounts)

Voor beheerde accounts: als u een lijst van de postadressen van uw klanten hebt, kunt u deze gebruiken in uw AdRoll Convert-campagnes op het web.

Opmaak

Zorg dat uw lijst correct is opgemaakt, zodat ze volledig klopt. De eerste 14 velden in het vet hieronder zijn standaard en worden sterk aanbevolen voor elk geüpload bestand. Kunt u een bepaald veld niet opnemen, behoud dan alleen de respectieve kop en laat de kolom zelf leeg.

Opmerking: de koppen moeten in de eerste rij van elk bestand zitten en moeten overeenstemmen met de inhoud van het bestand.

De standaardvelden zijn:

1. De unieke klant-id van uw klant (moet uniek en blijvend zijn)
  2. Voornaam
  3. Achternaam
  4. Adresregel 1
  5. Adresregel 2
  6. Gemeente
  7. Staat
  8. Postcode
  9. Postcode
  10. E-mail1
  11. E-mail2
  12. E-mail3
  13. Telefoonnummer1
  14. Telefoonnummer2
  15. Veld1
  16. Veld2
  17. ...
  18. Veld25

Het eerste veld (Klant-id) moet uniek zijn en in alle doelgroepen hetzelfde zijn voor elke klant. Met deze identificatiecode kunnen we zorgen dat het geüploade bestand geen dubbele rijen bevat in het geval dat meerdere rijen naar dezelfde persoon verwijzen.

Bestandsupload

Neem contact op met uw Account Manager wanneer de opmaak van uw bestand correct is. Het bestand wordt naar de website van onze partner geüpload, niet naar de AdRoll-app.