Raadpleeg uw statistieken van AdRoll in NinjaCat

AdRoll-gegevens beschikbaar in NinjaCat

• Samenvatting voor overzicht op hoog niveau
  • Rapporten samengevoegd per campagne of per advertentie
  • Ondersteunde statistieken
    • Klikken
    • Impressies
    • Kosten
    • CTR
    • CPC
    • Gemiddelde CPM
    • Kosten / conversie
    • Conversies
    • Conversiepercentage
    • Weergaveconversies (VTC)
    • Aantal VTC's
    • Klikconversies (CTC)
    • Aantal CTC's
  • Ondersteunde filters
    • Klikkenfilter

Raadpleeg uw marketingstatistieken van AdRoll in NinjaCat

NinjaCat-abonnees kunnen gegevens over meerdere kanalen van de reclame verzamelen. Zo krijgen bureaus de mogelijkheid om consistente klantrapporten en dashboards te leveren, waarmee u uw waarde kunt bewijzen aan uw adverteerders.

Bezoek ninjacat.io om vandaag nog met uw proefaccount van start te gaan!

1. Aanmelden

Ga naar https://app.ninjacat.io en log in op uw NinjaCat-account.

2. Account en databron toevoegen

Klik op Account toevoegen. In het commandocentrum van de account klikt u op Gegevensbron toevoegen om uw AdRoll-profiel toe te voegen:

3. AdRoll-widgets toevoegen aan uw sjabloon

Als u uw databron koppelt, zet u uw gewenste AdRoll-widgets neer in uw basisrapportsjablonen, stelt u een datumbereik in, selecteert u uw statistieken en slaat u uw bijgewerkt rapportsjabloon op.

4. Uw klantrapporten uitvoeren

Wanneer uw rapportsjabloon voltooid is, zullen uw AdRoll-gegevens de volgende keer dat uw rapporten volgens de planning worden uitgevoerd, worden weergegeven in de rapporten, samen met al uw andere marketingkanalen.