ReportGarden

Maak cross-channel monitoring en rapportage gemakkelijk via de integratie van ReportGarden met AdRoll.

AdRoll-gegevens zijn beschikbaar in ReportGarden

• Algemene statistieken
    • Campagnetype
    • Advertentietype
    • Campagnestatus
    • Status advertentiegroep
    • Advertentiestatus
    • Segmenttype
    • Overeenstemmingsmethode voor segment
    • Segment is actief
  • Prestatiestatistieken
    • Klikken
    • Impressies
    • Gemiddelde CPC
    • CTR
    • Gemiddelde CPM
    • Kosten
    • ROI
    • Impressies
    • Totale inkomsten
  • Conversiestatistieken
    • Totale CPA
    • Totaal aantal conversies
    • Klikconversies
    • Weergaveconversies
    • CPA (klikken)
    • Totaal aantal conversies
    • Totale conversieratio
  • Overige
    • Potentiële klanten
    • Lijstgrootte
    • Unieke volgens pixel

Marketingstatistieken van AdRoll in ReportGarden bekijken

ReportGarden is een abonnementsdienst voor marketeers en reclamebureaus waarmee aangepaste rapporten en dashboards kunnen worden gegenereerd. Er worden data verzameld uit verschillende marketingkanalen, waaronder AdRoll, en klanten krijgen een beter inzicht in hun data. De dashboards worden beschermd met een wachtwoord en er zijn meerdere mogelijkheden om te delen.

Bekijk een voorbeeld van een rapport.

1. Registreer u of meld u aan

Ga naar https://app.reportgarden.com op een webbrowser en vul de velden in om u aan te melden.

2. Koppel de accounts

Klik op Link your account (Koppel uw account). Wanneer u wordt gevraagd om het type account te selecteren, klikt u op AdRoll.

3. Stel een rapport op

Er zijn twee manieren waarop u uw rapporten kunt configureren in ReportGarden.

Methode 1:

• Klik op Reports (Rapporten) in de module aan de linkerkant

• Klik op New Report (Nieuw rapport) en een dialoogvenster verschijnt

• Vul de gegevens in en klik op Submit (Verzenden)

Methode 2:

• Klik op New (Nieuw) bovenaan op de pagina

• Klik op New Report (Nieuw rapport)

• Vul de gegevens in en klik op Submit (Verzenden)

4. Selecteer de gegevensbron

Uw gegevensbron is de gekoppelde account waarvan u data wilt ophalen voor uw rapport.

• Account: selecteer voor welke account u een rapport wenst.

• Measure: kies welke meetmethodes u in uw rapport wilt opnemen, zoals klikken, impressies en conversies.

• Dimension: dimensie is de waarde die u wilt vergelijken met de geselecteerde meetmethode.

• Date Range: selecteer een periode voor uw rapport.